Σκαρμούτσος για Πετρετζίκη: «Ούτε αυτός ήταν στον γάμο μου, γιατί να είμαι εγώ στον δικό του;»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Ούτε ο Πετρετζίκης ήταν στον γάμο μου, γιατί να είμαι εγώ στον δικό του;»
Το σχόλιο του σεφ για την απουσία του από τον γάμο του φίλου του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΔημήτρης Σκαρμούτσος: Ούτε ο Πετρετζίκης ήταν στον γάμο μου, γιατί να είμαι εγώ στον δικό του
Συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Ο διάσημος σεφ μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά βήματα, τα ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και τον Άκη Πετρετζίκη. Αρχικά, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ανέφερε: «Είμαι από το 2009 κάθε χρόνο στην τηλεόραση και φέτος θα είμαι, αλλά θέλει λίγο υπομονή. Θεωρώ ότι τηλεοπτικά η μαγειρική αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει λίγο μπουκώσει» δήλωσε και αναφορικά στα δικά του σχέδια αποκάλυψε: «Θα δείτε από μένα κάτι αντίστοιχο με την εκπομπή «Γειτονιές στο πιάτο». Θα είμαι σε ένα κανάλι που αγαπώ και ήθελα πάντα να είμαι, αλλά δεν μπορώ εγώ να το ανακοινώσω. Όχι, δεν θα είμαι στον ΑΝΤ1» υπογράμμισε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Τα ριάλιτι και το…
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔ. Σκαρμούτσος: Ούτε στο δικό μου γάμο ήταν ο Πετρετζίκης, γιατί να πάω εγώ στο δικό του
Ο γνωστός σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος, μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο γάμο του Άκη Πετρετζίκη, στην οικογένειά του αλλά και στα ριάλιτι μαγειρικής.
Διαβάστε το στο thebest.grΣκαρμούτσος για τον γάμο του Πετρετζίκη: «Ούτε αυτός ήταν στον δικό μου, γιατί να είμαι εγώ στον δικό του;»
Τι απάντησε ο Σκαρμούτσος: «Ούτε αυτός ήταν στον γάμο μου, γιατί να είμαι εγώ στον δικό του; Εγώ παντρεύτηκα για τρίτη φορά και δεν το έμαθα κανείς. Ο Άκης το έκανε με τον δικό του τρόπο. Αν θέλει κάποιος να παντρευτεί και να μην το μάθει κανείς, μπορεί να το κάνει». Όπως αποκάλυψε, έχει στα […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr«Ούτε ο Άκης Πετρετζίκης ήταν στον γάμο μου, γιατί να πάω στον δικό του;»
«Ο Άκης Πετρετζίκης με τον οποίο έχετε πολύ καλή σχέση παντρεύτηκε αλλά δεν σε είδαμε στον γάμο», επισήμανε η Ελένη […]
The post «Ούτε ο Άκης Πετρετζίκης ήταν στον γάμο μου, γιατί να πάω στον δικό του;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣκαρμούτσος για Πετρετζίκη: «Ούτε αυτός ήταν στον γάμο μου, γιατί να είμαι εγώ στον δικό του;»
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για τα…
Διαβάστε το στο onsports.grΔημήτρης Σκαρμούτσος για Άκη Πετρετζίκη – «Ούτε αυτός ήταν στον γάμο μου, γιατί να είμαι εγώ στον δικό του;»
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για τα νέα του επαγγελματικά βήματα, τα ριάλιτι μαγειρικής και τον Άκη Πετρετζίκη. Η τηλεόραση και το Masterchef «Ναι ετοιμάζω κάτι τηλεοπτικά, σε έναν κανάλι που εκτιμώ πολύ. Θα ενημερωθείτε σε λίγο καιρό», είπε ο σεφ. «Θεωρώ ότι δεν είναι καλό το timing για τα ριάλιτι μαγειρικής […]
Διαβάστε το στο irafina.grΔημήτρης Σκαρμούτσος για Άκη Πετρετζίκη: Ούτε αυτός ήταν στον γάμο μου, γιατί να είμαι εγώ στον δικό του;
https://www.spoilers.gr/dimitris-skarmoytsos-gia-aki-petretziki-oyte-aytos-itan-ston-gamo-moy-giati-na-eimai-ego-ston-diko-toy/ Δημήτρης Σκαρμούτσος για Άκη Πετρετζίκη: «Ούτε αυτός ήταν στον γάμο μου, γιατί να είμαι εγώ στον δικό του;» Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έκανε δηλώσεις στην...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δημήτρης Σκαρμούτσος για Άκη Πετρετζίκη: Ούτε αυτός ήταν στον γάμο μου, γιατί να είμαι εγώ στον δικό του;
Διαβάστε το στο spoilersΔημήτρης Σκαρμούτσος: "Ούτε ο Άκης Πετρετζίκης ήταν στον γάμο μου, γιατί να πάω στον δικό του;"
"Θεωρώ ότι όταν κάποιος θέλει να κρατήσει κρυφό τον γάμο του, μπορεί να το κάνει"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr