Τέτα Καμπουρέλη: «Με έπιασαν κρίσεις πανικού, δεν είχαμε να φάμε, είμαι σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση»
08:36 - 22/10/2021
Με αφορμή τα νέα της επαγγελματικά βήματα, η Τέτα Καμπουρέλη παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης
To άρθρο Τέτα Καμπουρέλη: «Με έπιασαν κρίσεις πανικού, δεν είχαμε να φάμε, είμαι σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τέτα Καμπουρέλη: Έγιναν κατασχέσεις λογαριασμών, δεν είχαμε να φάμε (Βίντεο)
Όσα εξομολογήθηκε η Τέτα Καμπουρέλη για την επόμενη ημέρα μετά την προφυλάκιση του συζύγου της. «Έχουμε Γολγοθά μπροστά μας και η δικαιοσύνη είναι εδώ».
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΤέτα Καμπουρέλη: «Έγιναν κατασχέσεις λογαριασμών, δεν είχαμε να φάμε για μια εβδομάδα»
Η Τέτα Καμπουρέλη έδωσε μία συνέντευξη καρδιάς στην κάμερα του Happy Day. Ανάμεσα σε άλλα...
Διαβάστε το στο ZouglaΤέτα Καμπουρέλη: «Έγιναν κατασχέσεις λογαριασμών, δεν είχαμε να φάμε για μια εβδομάδα»
Η Τέτα Καμπουρέλη έδωσε μία συνέντευξη καρδιάς στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή. Ανάμεσα σε άλλα, μίλησε από...
Διαβάστε το στο govastileto.grΤέτα Καμπουρέλη: «Έγιναν κατασχέσεις λογαριασμών, δεν είχαμε να φάμε για μια εβδομάδα»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή. […]
The post Τέτα Καμπουρέλη: «Έγιναν κατασχέσεις λογαριασμών, δεν είχαμε να φάμε για μια εβδομάδα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΤ.Καμπουρέλη: «Είμαι σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση - Δεν είχαμε να φάμε»
H Τέτα Καμπουρέλη μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε η ίδια και η οικογένειά της στο παρελθόν.
Πρόκειται για την πρώτη συνέντευξη μετά την υπόθεση του ριφιφί των θυρίδων τράπεζας στο Ψυχικό, για την οποία ο σύζυγός της προφυλακίστηκε.
«Αρρώστησα μετά τα τελευταία γεγονότα. Τα τελευταία 6 χρόνια έχω περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή μου. Μη ξεχνάς ότι είχαμε μία ληστεία στο σπίτι, τότε μου πήρε τρία χρόνια να το ξεπεράσω. Το πιο σοβαρό από όλα ήταν αυτό που έγινε με τα δίδυμα, η νύφη μου έπαθε ένα σύνδρομο, κατά το οποίο το ένα έμβρυο έπαιρνε πιο πολύ αίμα από το άλλο. Σώθηκαν όμως και η νύφη μου και τα μωρά, ήταν πολύ σοβαρό» ανέφερε η Τέτα Καμπουρέλη.
Όσον αφορά στη σύλληψη του συζύγου της
Διαβάστε το στο pronews.gr