ΚΙΝΑΛ: Οι επτά έγιναν έξι – Αποσύρεται ο Κεγκέρογλου

15:44 - 21/10/2021

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου με ανακοίνωση του αναφέρει πως αποσύρει την υποψηφιότητα του  για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Η ανακοίνωση του Βασίλη Κεγκέρογλου «Προτεραιότητα μου η ενότητα, η μαζική συμμετοχή και η λειτουργία τηςΚοινοβουλευτικής Ομάδας».Η υποψηφιότητά μου, αποτέλεσμα του πολιτικού κενού που δημιουργήθηκε μετά τηνασθένεια της Προέδρου μας, στόχευσε να προσθέσει... The post ΚΙΝΑΛ: Οι επτά έγιναν έξι – Αποσύρεται ο Κεγκέρογλου appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Αποσύρεται ο Κεγκέρογλου

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

ΚΙΝΑΛ – Αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Κεγκέρογλου

Διαβάστε το στο tanea.gr

ΚΙΝΑΛ: Εκτός της κούρσας για την ηγεσία ο Β. Κεγκέρογλου

Την απόσυρση της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Βασίλης Κεγκέρογλου, καθώς «η υποψηφιότητα του προέδρου Γιώργου Παπανδρέου αλλάζει τα δεδομένα, όχι μόνο στο Κίνημα Αλλαγής, αλλά και σε όλο το πολιτικό σκηνικό της χώρας».

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: Από επτά έγιναν έξι – Αποσύρεται ο Κεγκέρογλου

Η υποψηφιότητα Παπανδρέου φέρνει νέα δεδομένα

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Τώρα: Αποσύρθηκε ο Κεγκέρογλου

Η ανακοίνωση του Βασίλη Κεγκέρογλου «Προτεραιότητα μου η ενότητα, η μαζική συμμετοχή και η λειτουργία τηςΚοινοβουλευτικής Ομάδας».Η υποψηφιότητά μου, αποτέλεσμα του πολιτικού κενού που δημιουργήθηκε μετά τηνασθένεια της Προέδρου μας, στόχευσε να προσθέσει αξία και δυναμική στη στρατηγική τηςαυτόνομης πορείας με σοσιαλδημοκρατική ταυτότητα, όπως την διαμόρφωσε η ΦώφηΓεννηματά αλλά και να συμβάλει στη μαζική συμμετοχή […] Τώρα: Αποσύρθηκε ο Κεγκέρογλου - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Αποσύρθηκε ο Κεγκέρογλου

Η δήλωση Κεγκέρογλου έχει ως εξής:Προτεραιότητα μου η ενότητα, η μαζική συμμετοχή και η λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας».Η υποψηφιότητά μου, αποτέλεσμα του πολιτικού κενού που δημιουργήθηκε μετά την ασθένεια της Προέδρου μας, στόχευσε να προσθέσει αξία και δυναμική [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Αποσύρθηκε ο Κεγκέρογλου

"Προτεραιότητα μου η ενότητα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Σάσα Βαρδινογιάννη: Ποια είναι η χήρα του Θόδωρου Βαρδινογιάννη – Ξαναεμφανίστηκε με γοητευτικό άντρα στο γάμο Χρυσής – Νικόλαου

Facebook: Αναφορές για προβλήματα στο Messenger

Πρέβεζα: Κριάρι σκότωσε 85χρονο, χτυπώντας τον με τα κέρατά του

Πολωνία: Ενεργοποίησε αεροσκάφη μετά τα ρωσικά πλήγματα στην Ουκρανία

Ηράκλειο: Ληστής μπούκαρε σε φαρμακείο με μαχαίρι – Τον κυνήγησαν με σκαμπό [βίντεο]

Τάκης Ζαχαράτος: Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή – «Το παιδί μου είναι αυτό! Είμαι…»