Τάκης Χρυσικάκος: Έχω φάει πολύ κέρατο στη ζωή μου – τις συγχωρώ

15:32 - 21/10/2021

Ο Τάκης Χρυσικάκος μίλησε στο «Πρωινό» για την παράσταση που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο ΚΘΒΕ, τις γυναίκες της ζωής του και τη σημασία του να μάθουμε να συγχωρούμε.Ο Τάκης Χρυσικάκος σκηνοθετεί αυτή την εποχή το θεατρικό έργο του Δημητρίου Κ. Βυζάντιου, «Βαβυλωνία», που κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στο θέατρο της Μονής Λαζαριστών - Σκηνή Σωκράτης Καραντινός από το ΚΘΒΕ. Θα είναι η δεύτερη πρεμιέρα της παράστασης που διακόπηκε λόγω κορονοϊού, στην οποία θα συμμετέχει ως ηθοποιός ο Τάκης Χρυσικάκος, ο οποίος νόσησε από κορονοϊό την προηγούμενη φορά και εισήχθη σε νοσοκομείο. Με την ευκαιρία της πρεμιέρας ο διάσημος ηθοποιός μίλησε στο «Πρωινό» και έκανε αποκαλύψεις για την πρ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάκης Χρυσικάκος: «Έχω φάει πολύ κέρατο»

Ο ηθοποιός μιλά για την προσωπική του ζωή

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Η εξομολόγηση του Τάκη Χρυσικάκου: Έχω φάει πολύ κέρατο στη ζωή μου

Μια δήλωση που μας ξάφνιασε έκανε ο γνωστός ηθοποιός

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γνωστός ηθοποιός εξομολογείται: Έχω φάει πολύ κέρατο στη ζωή μου

Μια δήλωση που μας ξάφνιασε έκανε γνωστός ηθοποιός. Το άρθρο Γνωστός ηθοποιός εξομολογείται: Έχω φάει πολύ κέρατο στη ζωή μου εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Τάκης Χρυσικάκος: «Έχω φάει πολύ κέρατο στη ζωή μου»

Ο ηθοποιός για τη σχέση του με τις γυναίκες και την περιπέτειά του με τον κορονοϊό

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά