Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Αποκαλύπτει τη σεξουαλική παρενόχληση στον στρατό – «Άρχισε να χαμηλώνει τα φώτα…»

14:04 - 21/10/2021

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, με αφορμή την παράσταση «Η Παγίδα» στην οποία πρωταγωνιστεί, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή To άρθρο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Αποκαλύπτει τη σεξουαλική παρενόχληση στον στρατό – «Άρχισε να χαμηλώνει τα φώτα…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Μου έχει τύχει σεξουαλική παρενόχληση και τη γλίτωσα στο παρά τσακ!

https://www.spoilers.gr/konstantinos-giannakopoylos-moy-echei-tychei-sexoyaliki-parenochlisi-kai-ti-glitosa-sto-para-tsak/ Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: «Μου έχει τύχει σεξουαλική παρενόχληση και τη γλίτωσα στο παρά τσακ!» Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, με αφορμή την παράσταση «Η Παγίδα» στην οποία... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Μου έχει τύχει σεξουαλική παρενόχληση και τη γλίτωσα στο παρά τσακ!

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ρίντλσπιγκερ: Οι μεταμφιέσεις με τα παιδιά τους για το Halloween – Φωτογραφίες

Ειρήνη Μουρτζούκου: Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο – «Παίρνω το 100, θα σε κλείσω μέσα σήμερα»

H Sienna Miller παρουσιάζει την τρίτη συλλογή της για τα Marks & Spencer

Νατάσα Θεοδωρίδου – Αναστασία: Επέστρεψαν στη νυχτερινή Αθήνα – Βίντεο από την πρεμιέρα τους

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαρουσούλης: Στο Λονδίνο με την κόρη τους – Η οικογενειακή βόλτα στο hyde park

Kamala Harris: Αυτή είναι η απλή ρουτίνα καθημερινής περιποίησης και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί σταθερά τα τελευταία χρόνια