Τι ισχύει με το πρόβλημα του Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ

12:24 - 21/10/2021

Τι ισχύει με το πρόβλημα του Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ 21/10/2021 «Πονοκέφαλος» έχει προκύψει στην ΑΕΚ σχετικά με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος αποχώρησε από το χθεσινό πρόγραμμα προπόνησης, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί με ακρίβεια τι πρόβλημα υπάρχει και κατόπιν θα αποφασιστεί, από κοινού από την ομάδα και τον παίκτη, πώς θα ξεπεραστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες και με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Αυστριακός γκολκίπερ έχει ένα πρόβλημα στον μηνίσκο. Ένα πρόβλημα, μάλιστα, που δεν προέκυψε τώρα. Υπήρξε και την περασμένη εβδομάδα, χάνοντας μάλιστα κάποιες προπονήσεις, αλλά το ξεπέρασε και έπαιξε κανονικά και χωρίς κ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέο πρόβλημα με Αραούχο στην ΑΕΚ

Μετά τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ακόμα ένα πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ. Αυτή τη φορά με τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος έμεινε εκτός προπόνησης την Πέμπτη λόγω ενός μυϊκού σπασμού στον δεξιό τετρακέφαλο. The post Νέο πρόβλημα με Αραούχο στην ΑΕΚ appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Τα προβλήματα με Στάνκοβιτς και Αραούχο

Όλα όσα γράφουν σήμερα (22/10) οι εφημερίδες για την ΑΕΚ SportDay «Ανοιχτό για Τσίτσαν», γράφει η εφημερίδα που αναφέρεται στο πρόβλημα του Στάνκοβιτς και το χειρουργείο LiveSport «Κανονικά ο Στάνκοβιτς, πρόβλημα με Αραούχο», γράφει η εφημερίδα που τονίζει ότι προπονήθηκε και παίζει ο Αυστριακός γκολκίπερ Sportime «Ο Στάνκοβιτς πονάει, ο Τσιντώτας ζεσταίνεται», γράφει η εφημερίδα […] The post Τα προβλήματα με Στάνκοβιτς και Αραούχο appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Ποιος πασίγνωστος παρουσιαστής μπήκε στο νοσοκομείο

Αναχώρησε για Αττάλεια ο ΠΑΟΚ

Στην Ανάβαση Πορταριάς θα συμμετάσχει ο Μάριος Ηλιόπουλος (ΦΩΤΟ)

ΒΙΝΤΕΟ: Θέμα στο Sky Sports η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Ανακοίνωσε τον Χουάν Φεράντο ο Πανσερραϊκός

Champions League: Το top-10 των μεγαλύτερων σκορ και η συντριβή του Ολυμπιακού στο Τορίνο