«Μου πρόσφεραν χρήματα για να φύγω» κατέθεσε η μητέρα του μπάτλερ
19:52 - 20/10/2021
Τι κατέθεσαν 6 μάρτυρες στο Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης κατά την εκδίκαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας με δόλο που απασχολεί τις διωκτικές αρχές για...
The post «Μου πρόσφεραν χρήματα για να φύγω» κατέθεσε η μητέρα του μπάτλερ appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δολοφονία μπάτλερ στη Θεσσαλονίκη: «Μου πρόσφεραν χρήματα για να φύγω» λέει η μητέρα του θύματος
Συνεχίστηκε στο πενταμελές στρατοδικείο Θεσσαλονίκης η υπόθεση της δολοφονίας του 25χρονου μπάλτερ που βρέθηκε νεκρός σε πισίνα έπαυλης το 2013. Εκεί δικάζεται ο 36χρονος γόνος εύπορης οικογένειας με τη μητέρα του θύματος να κάνει αποκαλύψεις κατά την κατάθεσή της. Η 58χρονη γυναίκα από τη Σρι Λάνκα που εργάζονταν οικιακή βοηθός στην οικογένειας άφησε αιχμές ότι ... Περισσότερα
To άρθρο Δολοφονία μπάτλερ στη Θεσσαλονίκη: «Μου πρόσφεραν χρήματα για να φύγω» λέει η μητέρα του θύματος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΔολοφονία μπάτλερ στη Θεσσαλονίκη: «Μου πρόσφεραν χρήματα για να φύγω», κατέθεσε η μητέρα του θύματος
Με την κατάθεση της μητέρας του 25χρονου μπάτλερ, ο οποίος βρέθηκε πριν από 8,5 χρόνια νεκρός μέσα στην πισίνα της έπαυλης όπου εργαζόταν, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε επί της ουσίας η δίκη για τη δολοφονία του νεαρού μετανάστη από την Σρι Λάνκα. Στο εδώλιο του Στρατοδικείου Θεσσαλονίκης κάθεται ο 36χρονος γιος των εργοδοτών του θύματος, που κατά την περίοδο της τέλεσης του εγκλήματος υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία. «Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να έρθω Θεσσαλονίκη, γιατί ‘έγινε κάτι κακό’. Ήρθα με το αεροπλάνο από την Αθήνα όπου βρισκόμουν. Πήγα στο σπίτι αλλά η αστυνομία δεν με άφησε να μπω μέσα. Δεν είδα το παιδί μου. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Έμαθα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔολοφονία μπάτλερ στη Θεσσαλονίκη: «Μου πρόσφεραν χρήματα για να φύγω» είπε η μητέρα του στην κατάθεσή της
Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη του 36χρονου γόνου εύπορης οικογένειας που κατηγορείται για τον φόνο μπάτλερ υπηκόου Σρι Λάνκα, το 2013. Τι κατέθεσε η μητέρα του θύματος και άλλοι δύο μάρτυρες.
Η συγκεκριμένη υπόθεση δολοφονίας εκδικάζεται στο Πενταμελές Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης.
«Ήμουν στην Αθήνα, στο σπίτι του αδελφού. Τελευταία φορά μίλησα τηλεφωνικά με το γιο μου, στις 16.30 – 17.00. Μου είπε “μαμά ήρθε ο Α… (ο κατηγορούμενος)”. Τον ρώτησα: “Έχει να φάει;” και μου απάντησε “παρήγγειλε πίτσα”. ” Εσύ έχεις να φας;” τον ξαναρώτησα και μου είπε: “Θα κάνω μια μακαρονάδα. Θα πάω να κοιμηθώ γιατί είμαι κουρασμένος”. Ξανά πήρα τηλέφωνο, το ίδιο βράδυ και την επόμενη μέρα, αλλά δεν απάντησε κανείς» ανέφερ
Διαβάστε το στο pronews.gr