Σάντρα Βουτσά – Αλίκη Κατσαβού: Η πρώτη κοινή συνέντευξη μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

18:04 - 20/10/2021

Στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 βρέθηκαν, το απόγευμα της Τετάρτης, η Αλίκη Κατσαβού και η Σάντρα Βουτσά στην πρώτη […] The post Σάντρα Βουτσά – Αλίκη Κατσαβού: Η πρώτη κοινή συνέντευξη μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάντρα Βουτσά – Αλίκη Κατσαβού: Η πρώτη κοινή συνέντευξη μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

Όσα είπαν στο Στούντιο 4!

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σάντρα Βουτσά-Αλίκη Κατσαβού: Η πρώτη κοινή συνέντευξη μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά – Tι είπαν (vid)

Πιο συγκεκριμένα, η Σάντρα Βουτσά τόνισε πως «με την Αλίκη γνωριστήκαμε περίπου πριν από 8 χρόνια όταν πρωτογνωρίστηκαν με τον πατέρα μου. Επειδή εγώ είχα αρχίσει αρκετά χρόνια πριν να κάνω παρέα με τον πατέρα μου, βγαίναμε μαζί σαν παρέα και αυτό εξελίχθηκε οπότε συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα». Στο απογευματινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ, οι δυο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αλίκη και Σάντρα – Η πρώτη κοινή συνέντευξη μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

Στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 βρέθηκαν, το απόγευμα της Τετάρτης, η Αλίκη Κατσαβού και η Σάντρα Βουτσά στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη. Οι... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αλίκη και Σάντρα – Η πρώτη κοινή συνέντευξη μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Εκεί είχαμε μια ρήξη με τον Αλέξανδρο Ρήγα που κάναμε να μιλήσουμε χρόνια»

Συγκλονίζει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου για τον Δάνη Κατρανίδη: «Παράσημο ζωής να έχεις μια τέτοια σχέση»

Tempting Fortune – Κατέρρευσε η Μαρί Ρόουζ: «Μαύρισαν τα πάντα, έκανε shutdown το σώμα μου»

Άγιος Έρωτας: Η Θάλεια ένα βήμα πριν βάλει τέλος στη ζωή της

Θεοδώρα Σιάρκου: «Το μπρα ντε φερ μεταξύ καριέρας και οικογένειας απαιτεί προσπάθεια, υποχωρήσεις και κόπο»

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Βρίσκω ελαφρυντικά στην ηρωίδα μου, την καταλαβαίνω»