Σοκάρει η Άριελ Κωνσταντινίδη: Σε ηλικία 9 ετών βοηθός σκηνοθέτη με βούτηξε με βία και με φίλησε στο στόμα
15:06 - 20/10/2021
Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν το πρωί της Τετάρτης (20/10) η Άριελ Κωνσταντινίδη και σόκαρε με τις αποκαλύψεις της. Η ηθοποιός αποκάλυψε την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στον χώρο του θεάτρου ενώ ήταν σε μικρή ηλικία: «Σε ηλικία 9 χρόνων ηθοποιός, βοηθός τότε του σκηνοθέτη στην παράσταση που βρισκόμουν,...
The post Σοκάρει η Άριελ Κωνσταντινίδη: Σε ηλικία 9 ετών βοηθός σκηνοθέτη με βούτηξε με βία και με φίλησε στο στόμα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Άριελ Κωνσταντινίδη: «Ήμουν εννέα ετών όταν βοηθός σκηνοθέτη με φίλησε με τη βία»
Η Άριελ Κωνσταντινίδη, η οποία είναι στον χώρο της ηθοποιίας από μικρή ηλικία, μίλησε για όταν βοηθός σκηνοθέτη την είχε…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΆριελ Κωνσταντινίδη: «Ήμουν 9 χρονών, με βούτηξε με βία και με φίλησε στο στόμα, πάγωσα, τρόμαξα» (vid)
“Σε ηλικία 9 χρόνων ηθοποιός, βοηθός τότε του σκηνοθέτη στην παράσταση που βρισκόμουν, με βούτηξε με βία και με φίλησε στο στόμα. Δεν θα έβγαινα να το πω δημόσια, αλλά τώρα είναι η κατάσταση τέτοια που έχει και νόημα να το πω. Τότε το είπα στη μαμά μου και στον σκηνοθέτη” “Πάγωσα. Πρώτα απ’ όλα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣοκάρει η Άριελ Κωνσταντινίδη: Σε ηλικία 9 ετών βοηθός σκηνοθέτη με βούτηξε με βία και με φίλησε στο στόμα
Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν το πρωί της Τετάρτης (20/10) η Άριελ Κωνσταντινίδη και σόκαρε με τις αποκαλύψεις της.
Το άρθρο Σοκάρει η Άριελ Κωνσταντινίδη: Σε ηλικία 9 ετών βοηθός σκηνοθέτη με βούτηξε με βία και με φίλησε στο στόμα εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΆριελ Κωνσταντινίδη: “Όταν ήμουν 9 ετών, βοηθός σκηνοθέτη με φίλησε με τη βία”
Η Άριελ Κωνσταντινίδη μιλά για δύο περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου που την τραυμάτισαν, όταν ήταν μόλις εννέα και έντεκα ετών. Η Άριελ Κωνσταντινίδη, βρισκόταν στον χώρο του θεάτρου από πολύ μικρή ηλικία. Η ίδια μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε σε δύο περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης που την στιγμάτισαν. Όπως εξηγεί, όταν ήταν μόλις […]
Διαβάστε το στο irafina.grΆριελ Κωνσταντινίδη: Ηθοποιός με άρπαξε με βία και με φίλησε σε ηλικία 9 ετών
Η Άριελ Κωνσταντινίδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης 20/10. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε από...
The post Άριελ Κωνσταντινίδη: Ηθοποιός με άρπαξε με βία και με φίλησε σε ηλικία 9 ετών appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr