«Χωρίς εμένα ο Στάθης Ψάλτης θα παρέμενε δευτεραγωνιστής, μέσω εμού έγινε φίρμα»
14:44 - 20/10/2021
Στο περιοδικό «Λοιπόν» και την Έπη Τρίμη έδωσε συνέντευξη ο Όμηρος Ευστρατιάδης, όπου μίλησε για την ταινία «Τροχονόμος Βαρβάρα». Ο […]
The post «Χωρίς εμένα ο Στάθης Ψάλτης θα παρέμενε δευτεραγωνιστής, μέσω εμού έγινε φίρμα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Όμηρος Ευστρατιάδης: «Χωρίς εμένα ο Στάθης Ψάλτης δεν θα είχε γίνει φίρμα»
Ο δημοφιλής σκηνοθέτης μιλά για την ταινία «Τροχονόμος Βαρβάρα» και τα μεγάλα ονόματα της υποκριτικής με τα οποία συνεργάστηκε
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΌμηρος Ευστρατιάδης: «Χωρίς εμένα ο Στάθης Ψάλτης θα παρέμενε δευτεραγωνιστής, μέσω εμού έγινε φίρμα»
Ο γνωστός σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης σε συνέντυξή του μίλησε για τον Στάθη Ψάλτη και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς του. Στο Λοιπόν και στον Έπη Τρίμη έδωσε συνέντευξη ο Όμηρος Ευστρατιάδης και μίλησε για την συνεργασία του με τον Στάθη Ψάλτη. -Τι θυμάστε από τον Στάθη Ψάλτη ως άνθρωπο και ηθοποιό; Ο Στάθης ήταν ένας άνθρωπος έξω ... Περισσότερα
To άρθρο Όμηρος Ευστρατιάδης: «Χωρίς εμένα ο Στάθης Ψάλτης θα παρέμενε δευτεραγωνιστής, μέσω εμού έγινε φίρμα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΌμηρος Ευστρατιάδης: «Χωρίς εμένα ο Στάθης Ψάλτης θα παρέμενε δευτεραγωνιστής, μέσω εμού έγινε φίρμα»
Ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε, επίσης, και στα μεγάλα ονόματα της υποκριτικής με τα οποία συνεργάστηκε, μεταξύ αυτών ο Στάθης Ψάλτης, ο Μίμης Φωτόπουλος και ο Γιάννης Γκιωνάκης. -Κύριε Ευστρατιάδη, πού γυρίστηκε η ταινία «Τροχονόμος Βαρβάρα»; Η ταινία γυρίστηκε στην Αθήνα και στον Πειραιά. Στο λιμάνι, στον Ταύρο στις λαϊκές πολυκατοικίες και σε χώρους φυσικούς στο […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr«Χωρίς εμένα ο Στάθης Ψάλτης θα παρέμενε δευτεραγωνιστής, μέσω εμού έγινε φίρμα»
Στο περιοδικό «Λοιπόν» και την Έπη Τρίμη έδωσε συνέντευξη ο Όμηρος Ευστρατιάδης, όπου μίλησε για την ταινία «Τροχονόμος Βαρβάρα». Ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε, επίσης, και στα μεγάλα ονόματα της υποκριτικής με τα οποία συνεργάστηκε, μεταξύ αυτών και ο Στάθης Ψάλτης. -Κύριε Ευστρατιάδη, πού γυρίστηκε η ταινία «Τροχονόμος Βαρβάρα»; Η ταινία γυρίστηκε στην Αθήνα και στον […]
Διαβάστε το στο irafina.grΧωρίς εμένα ο Στάθης Ψάλτης θα παρέμενε δευτεραγωνιστής, μέσω εμού έγινε φίρμα
https://www.spoilers.gr/choris-emena-o-stathis-psaltis-tha-paremene-deyteragonistis-meso-emoy-egine-firma/ «Χωρίς εμένα ο Στάθης Ψάλτης θα παρέμενε δευτεραγωνιστής, μέσω εμού έγινε φίρμα» Συνέντευξη έδωσε ο Όμηρος Ευστρατιάδης, όπου μίλησε για την ταινία «Τροχονόμος Βαρβάρα»....
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χωρίς εμένα ο Στάθης Ψάλτης θα παρέμενε δευτεραγωνιστής, μέσω εμού έγινε φίρμα
Διαβάστε το στο spoilers«Χωρίς εμένα ο Στάθης Ψάλτης θα παρέμενε δευτεραγωνιστής, μέσω εμού έγινε φίρμα»
«Ο Στάθης Ψάλτης για μένα ήταν περισσότερο δραματικός ηθοποιός, παρά κωμικός».
Διαβάστε το στο to10.gr