Άριελ Κωνσταντινίδη: «Στα 9 μου πήγε με την βία ηθοποιός να με φιλήσει»
14:02 - 20/10/2021
Την Άριελ Κωνσταντινίδη φιλοξένησε το πρωί της Τετάρτης η Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Η γνωστή […]
The post Άριελ Κωνσταντινίδη: «Στα 9 μου πήγε με την βία ηθοποιός να με φιλήσει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άριελ Κωνσταντινίδη – Βοηθός σκηνοθέτη με βούτηξε με βία και με φίλησε στο στόμα
Οι καταγγελίες της ηθοποιού θα συζητηθούν
Διαβάστε το στο in.grΆριελ Κωνσταντινίδη: Στα 9 μου, ένας ηθοποιός-βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε με βία να με φιλήσει
Την Άριελ Κωνσταντινίδη φιλοξένησε το πρωί της Τετάρτης η Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha και στον καναπέ της Super Κατερίνα. Η γνωστή ηθοποιός μετά από πολλά χρόνια αποφάσισε ν’ αποκαλύψει την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη δύο φορές στον χώρο του θεάτρου σε μικρή ηλικία και κατέθεσε εκ νέου την ψυχή της στους ανθρώπους της εκπομπής. Για το συγκεκριμένο θέμα, η Άριελ Κωνσταντινίδη ανέφερε χαρακτηριστικά πως «σε ηλικία 9 χρόνων ηθοποιός, βοηθός τότε του σκηνοθέτη στην παράσταση που βρισκόμουν, με βούτηξε με βία και με φίλησε στο στόμα. Δεν θα έβγαινα να το πω δημόσια, αλλά τώρα είναι η κατάσταση τέτοια που έχει και νόημα να το πω. Τότε το είπα στη μαμά μου και στον σκηνοθέτη» και
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Άριελ Κωνσταντινίδη εξομολογείται: «Στα 9 μου πήγε με την βία ηθοποιός να με φιλήσει»
Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν το πρωί της Τετάρτης η Άριελ Κωνσταντινίδη, η οποία μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση...
Διαβάστε το στο govastileto.grΆριελ Κωνσταντινίδη: «Στα 9 μου ηθοποιός με βούτηξε με τη βία και με φίλησε στο στόμα»
Πιο συγκεκριμένα, η Άριελ Κωνσταντινίδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σε ηλικία 9 χρόνων ηθοποιός, βοηθός τότε του σκηνοθέτη στην παράσταση που βρισκόμουν, με βούτηξε με βία και με φίλησε στο στόμα. Δεν θα έβγαινα να το πω δημόσια, αλλά τώρα είναι η κατάσταση τέτοια που έχει και νόημα να το πω. Τότε το είπα στη μαμά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΆριελ Κωνσταντινίδη – Βοηθός σκηνοθέτη με βούτηξε με βία και με φίλησε στο στόμα (vid)
Οι καταγγελίες της ηθοποιού θα συζητηθούν
Διαβάστε το στο to10.gr