Χριστίνα Παππά: Έτρωγα το ξύλο της αρκούδας στο σπίτι

14:50 - 19/10/2021

Δύσκολη ήταν η παιδική ηλικία της Χριστίνας Παππά μέσα στο σπίτι της όπως είπε στη συνέντευξη της στην Κατερίνα Καινούργιου. Η ηθοποιός τόνισε ότι καταπιέστηκε πολύ και βίωσε κακοποιητικές συμπεριφορές από τους γονείς της. «Εγώ από το σπίτι μου ήμουν πάρα πολύ καταπιεσμένη, έτρωγα το ξύλο της αρκούδας. Αν αργούσα να αργήσω από το κολυμβητήριο, δεν πήγαινα εκδρομές, δεν έβγαινα όπως τα άλλα παιδιά. Είχα μια δύσκολη εφηβεία και πίστευα -με την όχι σωστή καθοδήγηση- ότι ο πρώτος έρωτας της ζωής μου ήταν μια διέξοδος να φύγω από το σπίτι», είπε η Χριστίνα Παππά. «Η μαμά έδινε ξυλιές, ο μπαμπάς μού έκανε κάτι πολύ άσχημο για την παιδική μου ηλικία, μου είχε κουρέψει τα μαλλιά μου. Με κούρεψε.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Παππά: Έτρωγα το ξύλο της αρκούδας, ο μπαμπάς μου με είχε κουρέψει (Video)

Για την παιδική και εφηβική της ηλικία μίλησε η ηθοποιός Χριστίνα Παππά, κάνοντας λόγο για κακομεταχείριση από τους γονείς της.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Σοκάρει η Χριστίνα Παππά: "Στο σπίτι μου έτρωγα το ξύλο της αρκούδας - Ο πατέρας μου με κούρεψε" [βίντεο]

Η Χριστίνα Παππά δήλωσε πως δεν έχει συγχωρήσει τον πατέρα της, ο οποίος την κούρεψε προκειμένου να την τιμωρήσει.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Χριστίνα Παππά: «Έφαγα το ξύλο της αρκούδας»!

“Το κρατάω μέσα μου και με στενοχωρεί. Είναι κάτι που δεν του το έχω συγχωρήσει”, εξομολογείται η Χριστίνα Παππά. Η Χριστίνα Παππά βρέθηκε στον καναπέ του Super Κατερίνα και μίλησε για όλα με την Κατερίνα Καινούργιου. Μετά από ερώτηση για τον γάμο που έκανε σε πολύ μικρή ηλικία, η ηθοποιός προχώρησε σε μια αφοπλιστικά ειλικρινή […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Χριστίνα Παππά: Έτρωγα το ξύλο της αρκούδας! Ο μπαμπάς μου για τιμωρία μια μέρα με κούρεψε

https://www.spoilers.gr/christina-pappa-etroga-to-xylo-tis-arkoydas-o-mpampas-moy-gia-timoria-mia-mera-me-koyrepse/ Χριστίνα Παππά: «Έτρωγα το ξύλο της αρκούδας! Ο μπαμπάς μου για τιμωρία μια μέρα με κούρεψε» Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χριστίνα Παππά: Έτρωγα το ξύλο της αρκούδας! Ο μπαμπάς μου για τιμωρία μια μέρα με κούρεψε

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Στην έξοδο 2+1 Έλληνες από τον Ολυμπιακό – Εισήγηση Μεντιλίμπαρ για Παπακανέλλο

Μαγικές εικόνες στην Αττική από τα χιόνια στα βόρεια – Σε λευκό φόντο η Ακρόπολη

ΠΑΟΚ: Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Χριστίνα

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στις Κυκλάδες έριξαν δέντρο σε δρόμο στην Νάξο

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 3 Ιανουαρίου

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων, 29/12/2024