Χριστίνα Παππά: «Ο μπαμπάς μού έκανε κάτι πολύ άσχημο για την παιδική μου ηλικία»
14:10 - 19/10/2021
Η Χριστίνα Παππά βρέθηκε στον καναπέ του Super Κατερίνα και μίλησε για όλα με την Κατερίνα Καινούργιου. Μετά από ερώτηση […]
The post Χριστίνα Παππά: «Ο μπαμπάς μού έκανε κάτι πολύ άσχημο για την παιδική μου ηλικία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστίνα Παππά – «Ο μπαμπάς μού έκανε κάτι πολύ άσχημο για την παιδική μου ηλικία»
Η ίδια αναφέρθηκε στον γάμο που έκανε σε πολύ μικρή ηλικία και το παιδί που έκανε πολύ νέα
Διαβάστε το στο in.grΧριστίνα Παππά: «Στο σπίτι μου έτρωγα ξύλο – Ο μπαμπάς μού έκανε κάτι πολύ άσχημο για την παιδική μου ηλικία»
Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε η Χριστίνα Παππά, όπου μεταξύ άλλων, όταν ρωτήθηκε για τον γάμο που έκανε σε πολύ μικρή ηλικία, η ηθοποιός προχώρησε σε μια αφοπλιστικά ειλικρινή εξομολόγηση. «Εγώ από το σπίτι μου ήμουν πάρα πολύ καταπιεσμένη, έτρωγα το ξύλο της αρκούδας. Αν αργούσα να αργήσω από το κολυμβητήριο, δεν πήγαινα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΧριστίνα Παππά: Ο μπαμπάς μού έκανε κάτι πολύ άσχημο για την παιδική μου ηλικία (vid)
| 19 Οκτωβρίου 2021 18:48 «Το κρατάω μέσα μου και με στενοχωρεί» Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε η Χριστίνα Παππά, η οποία μίλησε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χριστίνα Παππά: Ο μπαμπάς μού έκανε κάτι πολύ άσχημο για την παιδική μου ηλικία (vid)
Διαβάστε το στο spoilersΧριστίνα Παππά: ««Ο μπαμπάς μού έκανε κάτι πολύ άσχημο για την παιδική μου ηλικία» (vid)
«Η μαμά έδινε ξυλιές, ο μπαμπάς μού έκανε κάτι πολύ άσχημο για την παιδική μου ηλικία, μου είχε κουρέψει τα μαλλιά μου» είπε η Χριστίνα Παππά Για την προσωπική της…
Διαβάστε το στο politik.gr