Χριστίνα Παππά: «Ο μπαμπάς μού έκανε κάτι πολύ άσχημο για την παιδική μου ηλικία»

14:10 - 19/10/2021

Η Χριστίνα Παππά βρέθηκε στον καναπέ του Super Κατερίνα και μίλησε για όλα με την Κατερίνα Καινούργιου. Μετά από ερώτηση […] The post Χριστίνα Παππά: «Ο μπαμπάς μού έκανε κάτι πολύ άσχημο για την παιδική μου ηλικία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Παππά – «Ο μπαμπάς μού έκανε κάτι πολύ άσχημο για την παιδική μου ηλικία»

Η ίδια αναφέρθηκε στον γάμο που έκανε σε πολύ μικρή ηλικία και το παιδί που έκανε πολύ νέα

Διαβάστε το στο in.gr

Χριστίνα Παππά: «Στο σπίτι μου έτρωγα ξύλο – Ο μπαμπάς μού έκανε κάτι πολύ άσχημο για την παιδική μου ηλικία»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε η Χριστίνα Παππά, όπου μεταξύ άλλων, όταν ρωτήθηκε για τον γάμο που έκανε σε πολύ μικρή ηλικία, η ηθοποιός προχώρησε σε μια αφοπλιστικά ειλικρινή εξομολόγηση. «Εγώ από το σπίτι μου ήμουν πάρα πολύ καταπιεσμένη, έτρωγα το ξύλο της αρκούδας. Αν αργούσα να αργήσω από το κολυμβητήριο, δεν πήγαινα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χριστίνα Παππά: Ο μπαμπάς μού έκανε κάτι πολύ άσχημο για την παιδική μου ηλικία (vid)

| 19 Οκτωβρίου 2021 18:48 «Το κρατάω μέσα μου και με στενοχωρεί» Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε η Χριστίνα Παππά, η οποία μίλησε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χριστίνα Παππά: Ο μπαμπάς μού έκανε κάτι πολύ άσχημο για την παιδική μου ηλικία (vid)

Διαβάστε το στο spoilers

Χριστίνα Παππά: ««Ο μπαμπάς μού έκανε κάτι πολύ άσχημο για την παιδική μου ηλικία» (vid)

«Η μαμά έδινε ξυλιές, ο μπαμπάς μού έκανε κάτι πολύ άσχημο για την παιδική μου ηλικία, μου είχε κουρέψει τα μαλλιά μου» είπε η Χριστίνα Παππά Για την προσωπική της…

Διαβάστε το στο politik.gr

Χριστίνα Παππά: "Ο μπαμπάς μου έκανε κάτι πολύ άσχημο για την παιδική μου ηλικία"

"Το κρατάω μέσα μου και με στενοχωρεί"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Ευθύμιος Λέκκας: Έχει ξεπεραστεί ο κίνδυνος στη Σαντορίνη; – «Αυτή την πληροφορία δεν τη βγάλαμε προς τα έξω»

Ελπίδα Ιακωβίδου: Μετακομίζει μόνιμα στην Ελλάδα στο πλευρό του Τζώνη Καλημέρη;

Ρούλα Σταματοπούλου για Ελένη Μενεγάκη: «Της κατέστρεψα το μακιγιάζ λίγο πριν βγει στον αέρα, έχω κενό μνήμης από το σοκ»

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Υπερφαγικό επεισόδιο είναι να μπαίνει κάτι μέσα σου και να σου λέει: φάε ό,τι τρώγεται και μη σταματάς!»

Γιάννης Κατινάκης: «Με κοίταξαν και τους άκουσα να λένε… τον βγάζουμε έξω στην επόμενη στάση να τον σκοτώσουμε;»

Δημήτρης Μαχαίρας: «Τα χρήματα στο Καφέ της Χαράς ήταν πολύ λίγα, δεν μπορούσες να βάλεις κάποια στην άκρη»