Κώστας Τσουρός κατά Θεοφανίας Παπαθωμά: Πού είδε το ανήθικο παιχνίδι του Λιάγκα;
09:34 - 19/10/2021
Κατά της Θεοφανίας Παπαθωμά και υπέρ του Γιώργου Λιάγκα τάσσεται ο Κώστας Τσουρός στην «διαμάχη» μεταξύ των δύο που ξεκίνησε μετά τη συνέντευξη του Γρηγόρη Πετράκου στο Πρωινό του ΑΝΤ1. «Μέχρι πρότινος όλοι είχαν παράπονα με τις μονταρισμένες συνεντεύξεις. Έλεγαν όλοι ότι “εγώ δεν δίνω βίντεο συνέντευξη, θα πάω ζωντανά για να πω αυτά που θέλω”. Τώρα ξαφνικά ανακαλύπτουμε με τη Θεοφανία Παπαθωμά ότι είναι ανήθικο το παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης και της σιωπής» είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός. «Πας ζωντανά, λες την άποψή σου, έχεις απέναντι τον παρουσιαστή, ο οποίος προφανώς και δεν θα μείνει μουγκός, θα μιλήσει. Όπως οφείλει να μιλήσει και ο συνεντευξιαζόμενος, οφείλει να μιλήσει και ο π
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Τσουρός κατά Πετράκου – Παπαθωμά: «Δεν γίνεται να βγαίνεις μετά και να κράζεις»
«Η Θεοφανία Παπαθωμά πού είδε το ανήθικο παιχνίδι του Γιώργου Λιάγκα», ρωτάει ο Κώστας Τσουρός. Στο Mega καλημέρα έπαιξαν την ανάρτηση που έκανε η Θεοφανία Παπαθωμά, υπερασπιζόμενη τον Γρηγόρη Πετράκο, για τη συνέντευξη στο Πρωινό. Ο Κώστας Τσουρός, μάλιστα, είπε ανοιχτά την άποψή του, παίρνοντας θέση υπέρ του Γιώργου Λιάγκα. «Μέχρι πρότινος όλοι είχαν παράπονα ... Περισσότερα
To άρθρο Κώστας Τσουρός κατά Πετράκου – Παπαθωμά: «Δεν γίνεται να βγαίνεις μετά και να κράζεις» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚώστας Τσουρός: Ξέσπασε κατά της Θεοφανίας Παπαθωμά – «Πού είδε το ανήθικο παιχνίδι;»
Την ανάρτηση που έκανε η Θεοφανία Παπαθωμά, υπερασπιζόμενη τον Γρηγόρη Πετράκο, για τη συνέντευξη στο Πρωινό, σχολίασαν στο Mega Καλημέρα. Ο Κώστας Τσουρός, μάλιστα, είπε ανοιχτά την άποψή του, παίρνοντας θέση υπέρ του Γιώργου Λιάγκα. «Μέχρι πρότινος όλοι είχαν παράπονα με τις μονταρισμένες συνεντεύξεις. Έλεγαν όλοι ότι “εγώ δεν δίνω βίντεο συνέντευξη, θα πάω ζωντανά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚώστας Τσουρός κατά Θεοφανίας Παπαθωμά: «Υπάρχει και ένα τακτ γιατί είναι στο ίδιο κανάλι»
Στο στόχαστρο του Κώστα Τσουρού μπήκαν η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος μετά τη χθεσινή
To άρθρο Κώστας Τσουρός κατά Θεοφανίας Παπαθωμά: «Υπάρχει και ένα τακτ γιατί είναι στο ίδιο κανάλι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr