Μάρκος Σεφερλής: «Μου την έπεσε και γύρισε το μάτι στην Έλενα Τσαβαλιά»

01:26 - 19/10/2021

Για το αν τον έχει ζηλέψει ποτέ η σύζυγός του, Έλενα Τσαβαλιά, απάντησε ο Μάρκος Σεφερλής στο The 2night Show […] The post Μάρκος Σεφερλής: «Μου την έπεσε και γύρισε το μάτι στην Έλενα Τσαβαλιά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάρκος Σεφερλής: Μου την «έπεσε» μια κοπελίτσα και «γύρισε» το μάτι της Έλενας

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τη σκηνή ζηλοτυπίας που του έκανε η σύζυγός του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μάρκος Σεφερλής – Πώς σχολίασε την απίστευτη ομοιότητά του με την Έλενα του The Bachelor

Δεν μπόρεσε να την αρνηθεί την ομοιότητά του με την Έλενα από την Κύπρο, που είναι παίκτρια στο The Bachelor.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Καλεσμένος στο The 2night Show ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Μάρκος Σεφερλής. Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν έχει ζηλέψει ποτέ η...

Διαβάστε το στο Zougla

Καλεσμένος στο The 2night Show ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Μάρκος Σεφερλής. Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν έχει ζηλέψει ποτέ...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μάρκος Σεφερλής: «Μου την έπεσε μια κοπελίτσα και γύρισε το μάτι της Ελενας» - ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος στο “The 2Night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Μάρκος Σεφερλής. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε ένα άγνωστο περιστατικό με την σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά  ...

Διαβάστε το στο real.gr

Μάρκος Σεφερλής: «Η Έλενα δε ζηλεύει αλλά μια φορά γύρισε το μάτι της» (vid)

Τι είπε ο γνωστός κωμικός για τη σύντροφό του Για τη σχέση του με την Έλενα Τσαβαλιά μίλησε ο ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής στην εκπομπή «the 2night show» με τον Γρηγόρη…

Διαβάστε το στο politik.gr

Σεφερλής: "Μου την «έπεσε» μια κοπελίτσα και «γύρισε» το μάτι της Έλενας"

Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Μάρκος Σεφερλής: «Μου την έπεσε και γύρισε το μάτι στην Έλενα Τσαβαλιά» (video)

"Πολύ κόσμια τής έδωσε να καταλάβει ότι δεν πρέπει να ελπίζει" είπε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»