Μάρω Κοντού: Έξαλλη με δημοσιεύματα για την οικονομική της κατάσταση

20:20 - 18/10/2021

«Ο τρόπος που με μάλωναν, που με χαρακτήριζαν, με έκανε Τούρκο. Έγινα τρελή», είπε χαρακτηριστικά η Μάρω Κοντού.Η Μάρω Κοντού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και σημείωσε πως μπορεί να κινηθεί νομικά για δημοσιεύματα που αναφέρονται στην οικονομική της κατάσταση. Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε πως «έγραφαν για εμένα ότι παίρνω τόσα πολλά λεφτά και παραπονιόμουν ότι η σύνταξη του ηθοποιού είναι πολύ μικρή. Πρώτον, δεν έχω πάρει βουλευτική σύνταξη, πολύ απλά γιατί ήμουν μόνο δύο χρόνια βουλευτής». «Δεύτερον, έγραφαν ότι παίρνω πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες 3.000 ευρώ το μήνα, μακάρι! 3.000 ευρώ το χρόνο παίρνουμε από τα πνευματικά δικαιώματα. Όσο για τη σύνταξη της ηθοποιού, είν

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά