Γεωργιάδης για απαλλαγή Μανιαδάκη: Σε μια Βουλή με αξιοπρέπεια κάποιοι από εσάς θα μου ζητούσαν και συγγνώμη

20:00 - 18/10/2021

Στην απόφαση της δικαιοσύνης για τον Νίκο Μανιαδάκη, βασικό μάρτυρα στην υπόθεση Novartis, αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας νωρίτερα σήμερα Δευτέρα (18/10) στην επιτροπή που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για το υπαίθριο εμπόριο. «Ήμουνα σε αυτή τη Βουλή, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ με έσυρε σε προκαταρκτική των πραγμάτων επιτροπή, για τη σκευωρία Νοvartis. Μια από τις βασικές κατηγορίες των μαρτύρων, εντός εισαγωγικών εγώ τους λέω κουκουλοφόρους – που αντιμετωπίσαμε στη μεγαλύτερη συκοφαντία της ζωής μας, και εγώ και οι υπόλοιποι εννέα, και όσον αφορά εμένα προσωπικά, αλλά και τον κ. Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος και βάσει αυτής της κατηγορίας έχει παραπεμφθεί

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ο Νετανιάχου επιβεβαιώνει ότι η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν τον Οκτώβριο έπληξαν μέρος του πυρηνικού προγράμματος

Νέα σύλληψη για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους – Στα χέρια της αστυνομίας ένας 31χρονος, τι έχει βρεθεί σε βάρος του

Σκοτώθηκαν τέσσερα μέλη της ομάδας των ΜΜΕ της Χεζμπολάχ – «Έγιναν μάρτυρες»

Σι σε Στάρμερ: O κόσμος εισέρχεται σε μια νέα εποχή «αναταράξεων»

Άγριο επεισόδιο στα Χανιά: Βγήκαν τσεκούρια σε καβγά στο κέντρο της πόλης – Επενέβη η αστυνομία

«Απειλεί» η Ρωσία: Mπορεί να χρησιμοποιήσoυμε νέα όπλα στην Ουκρανία αν το Κίεβο κάνει χρήση πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς