Θεοφανία Παπαθωμά κατά Γιώργου Λιάγκα: «Ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης»

17:26 - 18/10/2021

Γρηγόρης Πετράκος και Θεοφανία Παπαθωμά στη μία πλευρά και Γιώργος Λιάγκας στην άλλη… Η συνέντευξη που έδωσε ο τραγουδιστής το […] The post Θεοφανία Παπαθωμά κατά Γιώργου Λιάγκα: «Ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεοφανία Παπαθωμά εναντίον Λιάγκα: «Ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης»

Στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ήταν καλεσμένος ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος εξέφρασε τις απόψεις του για το εμβόλιο. Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή, ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Facebook το σχετικό απόσπασμα, με την πλειοψηφία των διαδικτυακών του φίλων να τον επευφημούν για όλα όσα […] The post Θεοφανία Παπαθωμά εναντίον Λιάγκα: «Ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Θεοφανία Παπαθωμά: «Ο Λιάγκας ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης»

«Επίθεση» της ηθοποιού στον παρουσιαστή για όσα έγιναν στη συνέντευξη του συζύγου της Γρηγόρη Πετράκου

Διαβάστε το στο news.gr

Θεοφανία Παπαθωμά κατά Γιώργου Λιάγκα: «Ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης»

“Πάγια τακτική προπαγάνδας. Το ήθος όμως φαίνεται κι αλήθεια λάμπει”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της η Θεοφανία Παπαθωμά. Γρηγόρης Πετράκος και Θεοφανία Παπαθωμά στη μία πλευρά και Γιώργος Λιάγκας στην άλλη… Η συνέντευξη που έδωσε ο τραγουδιστής το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 φαίνεται ότι αποτέλεσε αφορμή για να δημιουργηθεί μία νέα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Θεοφανία Παπαθωμά εναντίον Λιάγκα: Ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης

Στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ήταν καλεσμένος ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος εξέφρασε τις απόψεις του για το εμβόλιο. Λίγες... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Θεοφανία Παπαθωμά εναντίον Λιάγκα: Ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης

Διαβάστε το στο spoilers

Παπαθωμά κατά Λιάγκα: "Ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης"

"Πάγια τακτική προπαγάνδας. Το ήθος όμως φαίνεται κι αλήθεια λάμπει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»