Μάρω Κοντού: «Έγινα έξαλλη, σκέφτομαι να κινηθώ νομικά»

16:16 - 18/10/2021

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η Μάρω Κοντού, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για διάφορα δημοσιεύματα που την παρουσίαζαν […] The post Μάρω Κοντού: «Έγινα έξαλλη, σκέφτομαι να κινηθώ νομικά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε η Μάρω Κοντού: «Με έβριζαν και με κατηγορούσαν! Σκέφτηκα να κινηθώ νομικά...» (Video)

H Μάρω Κοντού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Ελένη και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής!Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ξέσπασε η Μάρω Κοντού: «Με έβριζαν και με κατηγορούσαν! Σκέφτηκα να κινηθώ νομικά…» (Video)

H Μάρω Κοντού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Ελένη και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής! Η ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά, Η Γη της Ελιάς και πρωταγωνιστεί με την Άντζελα Γκερέκου η οποία υποδύεται την κόρη της, είπε: «Με την Άντζελα Γκερέκου γνωριζόμασταν μόνο κοινωνικά. Εγώ ήμουν πολύ φίλη με τον Τόλη στα νιάτα μας. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Έξω φρενών η Μάρω Κοντού: Έγινα έξαλλη και σκέφτομαι να κινηθώ νομικά

H Μάρω Κοντού βρέθηκε στο πλατό της εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για την συμμετοχή στη σειρά «Η Γη της Ελιάς». Η σπουδαία ηθοποιός αναφέρθηκε στον... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Έξω φρενών η Μάρω Κοντού: Έγινα έξαλλη και σκέφτομαι να κινηθώ νομικά

Διαβάστε το στο spoilers

Μάρω Κοντού: «Με έβριζαν και με κατηγορούσαν»

Μάρω Κοντού: «Έγινα τρελή γιατί δεν υπάρχει πιο ειλικρινής άνθρωπος από εμένα».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Μάρω Κοντού: "Έγινα έξαλλη, σκέφτομαι να κινηθώ νομικά"

"Να πουν ότι θέλουν, αλλά με τρόπο, όχι χυδαία"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε