Επίθεση με βιτριόλι: «Οχιά και στο κελί» - Αλαζονική η Έφη μέσα στη φυλακή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επίθεση με βιτριόλι: «Μου γύρισαν τα μάτια και το ‘κανα» έλεγε η Έφη στη φυλακή
Ψυχρή, χειριστική, ένας άνθρωπος που δεν είχε συνειδητοποιήσει γιατί ήταν στη φυλακή. Έτσι περιγράφει την Έφη Κακαράντζουλα, τη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, συγκρατούμενή της στον Ελαιώνα Θηβών. Στη φυλακή τη φωνάζουν «το βιτριόλι». Γιατί το έγκλημά της, λέει η συγκρατούμενή της, θα την ακολουθεί πάντα. Αλλά κανείς δεν ξέρει αν αυτό ... Περισσότερα
To άρθρο Επίθεση με βιτριόλι: «Μου γύρισαν τα μάτια και το ‘κανα» έλεγε η Έφη στη φυλακή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΕπίθεση με βιτριόλι – «Μου γύρισε το κεφάλι και το έκανα…» – Κυνική και αμετανόητη η δράστρια
Συγκρατούμενη της 37χρονης Εφης μίλησε για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και τη συμπεριφορά της δράστριας μέσα στη φυλακή και την απαθή ως παγερή στάση που συνέχισε να κρατά, ακόμα και μετά την προφυλάκισή της. «Για εμάς ήταν “το βιτριόλι”...»
Διαβάστε το στο tanea.grΕπίθεση με βιτριόλι: "Μου γύρισαν τα μάτια και το ‘κανα", έλεγε η αμετανόητη Κακαράντζουλα μέσα στη φυλακή
Σοκάρουν τα όσα αποκαλύπτει συγκρατούμενη της 37χρονης Έφης Κακαράντζουλα για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Διαβάστε το στο thetoc.grΕπίθεση με βιτριόλι: «Μου γύρισαν τα μάτια και το ‘κανα» έλεγε η Έφη Κακαράντζουλα
Υπερόπτη, ψυχρή και χειριστική χαρακτήρισε την καθ’ ομολογίαν δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, Έφη Κακαράντζουλα, μία πρώην συγκρατούμενή της. Μάλιστα, η συγκρατούμενή της υποστηρίζει ότι η 36χρονη Έφη καμάρωνε μπροστά στις υπόλοιπες έγκλειστες ότι έκανε κάτι που καμία άλλη δεν έχει κάνει και προσπαθούσε να δικαιολογήσει την πράξη της λέγοντας: «Ε, μου γύρισαν τα μάτια, […]
Διαβάστε το στο irafina.grΕπίθεση με βιτριόλι: “Μου γύρισαν τα μάτια και το ‘κανα” έλεγε η κατηγορούμενη στη φυλακή
“Δεν είναι ένας άνθρωπος που έχει μετανιώσει. Δεν θέλει να τη λυπούνται” Σε εξέλιξη είναι η δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο Μονομελές Ορκωτό Δικαστήριο, τη στιγμή που η συγκρατούμενη της 37χρονης Έφης Κακαράντζουλα μιλά στην εφημερίδα Espresso. Η γυναίκα μίλησε για τις ημέρες της κατηγορούμενης μέσα στη […]
Διαβάστε το στο topnews.gr