«Για μια καμπάνια με εσώρουχα πήρα 60 χιλιάδες ευρώ»

14:30 - 18/10/2021

Όταν ρωτήθηκε ο Μάνος Πανταζής για το αν θα τον δούμε φέτος στην Φάρμα και για τις προτάσεις που έχει […] The post «Για μια καμπάνια με εσώρουχα πήρα 60 χιλιάδες ευρώ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάνος Πανταζής: «Για μια καμπάνια με εσώρουχα πήρα 60 χιλιάδες ευρώ»

Όσα δήλωσε ο Μάνος Πανταζής σε συνέντευξή του. Για το αν θα λάβει μέρος στην Φάρμα αλλά και για τα περισσότερα χρήματα που έχει εισπράξει για καμπάνια με εσώρουχα μίλησε ο Μάνος Πανταζής στην Super Κατερίνα. «Έχω πρόταση από τη Φάρμα, αλλά θα συντελέσουν πολλοί παράγοντες για να πάρω αυτή την απόφαση. Πάντα υπάρχουν προτάσεις, ... Περισσότερα To άρθρο Μάνος Πανταζής: «Για μια καμπάνια με εσώρουχα πήρα 60 χιλιάδες ευρώ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μάνος Πανταζής: "Για μια καμπάνια με εσώρουχα πήρα 60 χιλιάδες ευρώ"

"Έχω πρόταση από τη Φάρμα, αλλά θα συντελέσουν πολλοί παράγοντες για να πάρω αυτή την απόφαση"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»