“Εσύ είσαι ο Γιάννης Πάριος, δεν θέλεις τον σουξεδιάρη τον Φοίβο”

17:42 - 21/12/2019

Ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε καλεσμένος στο “Λούης Night show” και μεταξύ άλλων, μίλησε στον stand-up comedian, Λούη Πατσαλίδη για το […] The post “Εσύ είσαι ο Γιάννης Πάριος, δεν θέλεις τον σουξεδιάρη τον Φοίβο” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

"Εσύ είσαι ο Γιάννης Πάριος, δεν θέλεις τον σουξεδιάρη τον Φοίβο"

Ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε καλεσμένος στο “Λούης Night show” και μεταξύ άλλων, μίλησε στον stand-up comedian, Λούη Πατσαλίδη για το περιστατικό με τον πατέρα του και τον Φοίβο. Ο ίδιος όπως δήλωσε, το 1995 ξεκίνησε να κάνει δίσκους με τον πατέρα του μέχρι το 1996, όπου κλήθηκε να πάει φαντάρος και τότε ο Γιάννης Πάριος, του ανακοίνωσε πως θα κάνει δίσκο με τον Φοίβο. “Όταν ήμουν λοιπόν φαντάρος μου λέει ο πατέρας μου πως θα έκανε δίσκο με τον Φοίβο, δεν σας κρύβω ότι τότε ξίνισα λίγο τα μούτρα μου και του λέω “πατέρα δεν έχεις ανάγκη τον Φοίβο, ο Φοίβος θα κάνει επιτυχία στον Δημήτρη Κόκοτα και σε άλλους μικρούς τραγουδιστές που έχουν ανάγκη την επιτυχία, εσύ είσαι ο Πάριος, δεν θέλεις τον σου

Διαβάστε το στο thestival.gr

Χάρης Βαρθακούρης: «Εσύ είσαι ο Γιάννης Πάριος, δεν θέλεις τον σουξεδιάρη τον Φοίβο» (vid)

Στο “Λούης Night show” βρέθηκε καλεσμένος ο Χάρης Βαρθακούρης και μεταξύ άλλων, μίλησε στον stand-up comedian, Λούη Πατσαλίδη για το περιστατικό με τον πατέρα του και τον Φοίβο.  The post Χάρης Βαρθακούρης: «Εσύ είσαι ο Γιάννης Πάριος, δεν θέλεις τον σουξεδιάρη τον Φοίβο» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Εσύ είσαι ο Γιάννης Πάριος δεν θέλεις τον σουξεδιάρη τον Φοίβο» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε καλεσμένος στο “Λούης Night show” και μεταξύ άλλων, μίλησε στον stand-up comedian, Λούη Πατσαλίδη για το περιστατικό με τον πατέρα του και τον Φοίβο. Ο ίδιος όπως δήλωσε, το 1995 ξεκίνησε να κάνει δίσκους με τον πατέρα του μέχρι το 1996, όπου κλήθηκε να πάει φαντάρος και τότε ο Γιάννης Πάριος, του ανακοίνωσε πως θα κάνει δίσκο με τον Φοίβο. “Όταν ήμουν λοιπόν φαντάρος μου λέει ο πατέρας μου πως θα έκανε δίσκο με τον Φοίβο, δεν σας κρύβω ότι τότε ξίνισα λίγο τα μούτρα μου και του λέω “πατέρα δεν έχεις ανάγκη τον Φοίβο, ο Φοίβος θα κάνει επιτυχία στον Δημήτρη Κόκοτα και σε άλλους μικρούς τραγουδιστές που έχουν ανάγκη την επιτυχία, εσύ είσαι ο Πάριος, δεν θέλεις

Διαβάστε το στο topontiki.gr

“Εσύ είσαι ο Γιάννης Πάριος, δεν θέλεις τον σουξεδιάρη τον Φοίβο”

“Απ΄εκείνη την στιγμή, ότι ενδοιασμό μπορεί να είχα στο μυαλό μου για τον Φοίβο, του τύπου ότι δεν είναι του επιπέδου ενός Πάριου, διαλύθηκαν επιτόπου και ο δίσκος ήταν εκπληκτικός”. Ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε καλεσμένος στο “Λούης Night show” και μεταξύ άλλων, μίλησε στον stand-up comedian, Λούη Πατσαλίδη για το περιστατικό με τον πατέρα του […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»