Ιωάννης Παπαζήσης: «Δε σας αφορά η σχέση μου με τη Βανέσσα Αδαμοπούλου»
12:18 - 18/10/2021
Τον λόγο για τον οποίο δε θέλει να μιλά για την προσωπική του ζωή και τη
To άρθρο Ιωάννης Παπαζήσης: «Δε σας αφορά η σχέση μου με τη Βανέσσα Αδαμοπούλου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννης Παπαζήσης: «Δεν θέλω να μιλήσω για την σχέση μου με την Βανέσα Αδαμοπούλου, δεν σας αφορά, τόσο απλά»
Για την προσωπική του ζωή και την έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας μίλησε ο γνωστός ηθοποιός - Το άγνωστο περιστατικό, κατά το οποίο έσπασε τηλεοπτική κάμερα, που τον «κυνηγούσε» στο αεροδρόμιο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΕνοχλημένος ο Ιωάννης Παπαζήσης: «Δεν σας αφορά η σχέση μου με τη Βανέσα, τόσο απλά»
Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Ιωάννης Παπαζήσης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του, αλλά και τον γάμο του με την Βανέσα Αδαμοπούλου. Με αφορμή τη νέα παράσταση «Η νύχτα της Ιγκουάνα», στην οποία και συμμετέχει, ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη για τις δικές του «στιγμές εγκλωβισμού». «Δεν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑντέδρασε on camera ο Ιωάννης Παπαζήσης: «Δεν σας αφορά η σχέση μας με τη Βανέσα»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σχέση […]
The post Αντέδρασε on camera ο Ιωάννης Παπαζήσης: «Δεν σας αφορά η σχέση μας με τη Βανέσα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΠαπαζήσης: «Δεν σας αφορά η σχέση μας με τη Βανέσσα! Δε γουστάρω να λέω τα προσωπικά μου» (Video)
Ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε στην κάμερα του 'Πάμε Δανάη' για τους… δαίμονες του, για την…
Διαβάστε το στο queen.grΠαπαζήσης: «Δεν σας αφορά η σχέση μας με τη Βανέσσα! Δε γουστάρω να λέω τα προσωπικά μου» (Video)
Ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε στην κάμερα του 'Πάμε Δανάη' για…
Διαβάστε το στο onsports.gr