Γιάννης Ζουγανέλης «κόλαφος» για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Δεν δέχομαι ότι είναι ασθενείς»

12:10 - 18/10/2021

Καλεσμένος στο Πρωινό, ο Γιάννης Ζουγανέλης όταν ρωτήθηκε για τις υποθέσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας στον καλλιτεχνικό χώρο […] The post Γιάννης Ζουγανέλης «κόλαφος» για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Δεν δέχομαι ότι είναι ασθενείς» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν δέχομαι ότι είναι ασθενείς ο Λιγνάδης κι ο Φιλιππίδης»

Χείμαρρος ο Γιάννης Ζουγανέλης. Στο Πρωινό ήταν καλεσμένος ο Γιάννης Ζουγανέλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο #Me Too κι όσες κατηγορίες βαραίνουν τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη. «Δεν αισθάνομαι καλά γιατί οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή και γίνεται βίαιο, θα πρέπει ο άνθρωπος που τα κάνει να υποστεί τις συνέπειες. Δεν μπορώ να καταλάβω ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν δέχομαι ότι είναι ασθενείς ο Λιγνάδης κι ο Φιλιππίδης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιάννης Ζουγανέλης για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: Δεν δέχομαι ότι είναι ασθενείς

Με ευθύτητα και ειλικρίνεια τοποθετήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τους προφυλακισμένους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, λέγοντας ότι δεν δέχεται ότι είναι ασθενείς και ότι δεν κατανοεί από που πηγάζει αυτή τους η συμπεριφορά. «Δεν αισθάνομαι καλά γιατί οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή και γίνεται βίαιο, θα πρέπει ο άνθρωπος που τα κάνει να υποστεί τις συνέπειες» τονίζει ο ηθοποιός μιλώντας στο Πρωινό. «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να συμπεριφερθείς έτσι. Τι είναι αυτό που σε κάνει; Δεν δέχομαι ότι είναι ασθενείς, δηλαδή ότι χάνουν το σθένος. Είναι μια παρόρμηση, η οποία δεν ξέρω από πού προκύπτει. Δεν μπορώ να το ορίσω από πού προκύπτει» συνεχίζει. «Είμαι ανοιχτός στα φλερτ, στ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννης Ζουγανέλης για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: "Δεν δέχομαι ότι είναι ασθενείς"

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφέρθηκε στο ελληνικό metoo και στις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Γιάννης Ζουγανέλης για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: Δεν δέχομαι ότι είναι ασθενείς

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να συμπεριφερθείς έτσι»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»