Θεοδώρα Βουτσά: «Από τις ελάχιστες φορές που είδα τον πατέρα μου να κλαίει»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η συγκινητική ανάρτηση της Θεοδώρας Βουτσά: «Ίσως ήταν η πρώτη φορά που είδα τον πατέρα μου να κλαίει από στενοχώρια» (ΕΙΚΟΝΑ)
«Φίλοι αγαπημένοι, ο τέλειος συνδυασμός, ο σκηνοθέτης και ο ηθοποιός, που τελειώνει ο ένας και που ξεκινάει ο άλλος», έγραψε αρχικά, για να συνεχίσει: «τη θυμάμαι την κηδεία του Γιάννη. Είχαμε πάει με τον μπαμπά, οι δύο μας. Ηταν Δευτέρα, στο ρεπό των ηθοποιών. Στο Α’ νεκροταφείο, εκεί που είναι και ο μπαμπάς τώρα. Ηταν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΘεοδώρα Βουτσά: Θυμάται την πρώτη φορά που είδε τον πατέρα της Κώστα Βουτσά να κλαίει
Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η Θεοδώρα Βουτσά με αφορμή την χθεσινή επέτειο των έντεκα
To άρθρο Θεοδώρα Βουτσά: Θυμάται την πρώτη φορά που είδε τον πατέρα της Κώστα Βουτσά να κλαίει δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΘεοδώρα Βουτσά: «Ίσως η πρώτη φορά που είδα τον πατέρα μου να κλαίει από στενοχώρια»
Μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στο Facebook της έκανε η Θεοδώρα Βουτσά αναφερόμενη στον πατέρα της, Κώστα Βουτσά, και τον Γιάννη Δαλιανίδη. Πρόκειται για post που έκανε χθες, Σάββατο πρωί, μέσω του προσωπικού προφίλ της στο Facebook. «Φίλοι αγαπημένοι, ο τέλειος συνδυασμός, ο σκηνοθέτης και ο ηθοποιός, που τελειώνει ο ένας και που ξεκινάει ο άλλος», […]
Διαβάστε το στο irafina.grΘεοδώρα Βουτσά: Η συγκινητική ανάρτησή της – Από τις ελάχιστες φορές που είδα τον πατέρα μου να κλαίει
https://www.spoilers.gr/theodora-voytsa-i-sygkinitiki-anartisi-tis-apo-tis-elachistes-fores-poy-eida-ton-patera-moy-na-klaiei/ Θεοδώρα Βουτσά: Η συγκινητική ανάρτησή της – «Από τις ελάχιστες φορές που είδα τον πατέρα μου να κλαίει» Μια άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε η...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Θεοδώρα Βουτσά: Η συγκινητική ανάρτησή της – Από τις ελάχιστες φορές που είδα τον πατέρα μου να κλαίει
Διαβάστε το στο spoilers