Συγκινεί ο Γιώργος Λέντζας για την μητέρα του – «Τα συναισθήματα εκείνη την στιγμή είναι σαν χαστούκια»

14:00 - 17/10/2021

Ο Γιώργος Λέντζας ήταν καλεσμένος στο Dot. κι απάντησε για την ασθένεια, που είχε περάσει η μητέρα του. «Η σχέση […] The post Συγκινεί ο Γιώργος Λέντζας για την μητέρα του – «Τα συναισθήματα εκείνη την στιγμή είναι σαν χαστούκια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί ο Γιώργος Λέντζας για την μητέρα του: «Τα συναισθήματα εκείνη την στιγμή είναι σαν χαστούκια»

“Η σχέση με την μητέρα μου έγινε καλύτερη από τότε που μάθαμε για την ασθένειά της, ήρθαμε πιο κοντά” σημείωσε ο Γιώργος Λέντζας. Ο Γιώργος Λέντζας ήταν καλεσμένος στο Dot. κι απάντησε για την ασθένεια, που είχε περάσει η μητέρα του. «Η σχέση με την μητέρα μου έγινε καλύτερη από τότε που μάθαμε για την […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ο Γιώργος Λέντζας για την μητέρα του: «Τα συναισθήματα εκείνη την στιγμή είναι σαν χαστούκια»

"Η σχέση με την μητέρα μου έγινε καλύτερη από τότε που μάθαμε για την ασθένειά της, ήρθαμε πιο κοντά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Πατέρας ξανά ο Γιώργος Πατούλης – Γέννησε η σύζυγός του Νάνσυ Κοιλού

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με ρώτησε αν έκλεισα στον Alpha και της είπα ότι προς τα εκεί πάμε, όλα καλά»

Γιώργος Πατούλης: «Το μωρό ήταν αρκετά μεγάλο και δεν ήθελε να βγει φυσιολογικά»

Ανθή Βούλγαρη: Συγκινημένη στην τελευταία της εμφάνιση στην «Κοινωνία Ώρα Mega» λίγο πριν γεννήσει – Όσα είπε στον αέρα

Τηλεθέαση: Κρατάει την κορυφή η Φαίη Σκορδά στο δυναμικό

Μαρία Καρλάκη: «Από τότε που έγινα μαμά, οι άντρες με φλερτάρουν πιο πολύ»