Μίνα Ορφανού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν τον υπερασπίστηκα, μου έστειλαν αισχρά μηνύματα»
13:18 - 17/10/2021
Μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις που έδωσε η Μίνα Ορφανού και αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη στάθηκε
To άρθρο Μίνα Ορφανού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν τον υπερασπίστηκα, μου έστειλαν αισχρά μηνύματα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μίνα Ορφανού: «Κράτησα τα καλά από τον Φιλιππίδη, μου έστειλαν αισχρά μηνύματα»
Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τις καταγγελίες παρενόχλησης στο χώρο του θεάματος
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜίνα Ορφανού για Φιλιππίδη: Δεν τον υπερασπίστηκα, κράτησα τα καλά στοιχεία - Μου έστειλαν αισχρά μηνύματα
«Σε εμένα φέρθηκε πολύ καλά και κρατώ αυτό το κομμάτι. Από εκεί και πέρα για ότι έγινε, έχει να κάνει ο νόμος»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΜίνα Ορφανού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν τον υπερασπίστηκα, μου έστειλαν αισχρά μηνύματα»
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Open Weekend», το πρωί της Κυριακής η Μίνα Ορφανού.
Η ηθοποιός, σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜίνα Ορφανού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν τον υπερασπίστηκα, μου έστειλαν αισχρά μηνύματα»
Μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις που έδωσε η Μίνα Ορφανού και αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη στάθηκε η αφορμή να λάβει πολλά αρνητικά μηνύματα. Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε το πρωί της Κυριακής, 17 Οκτωβρίου στο Open Weekend και ξεκαθάρισε στην Ελένη Τσολάκη τη θέση της. «Δεν υπερασπίστηκα τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν είμαι νόμος και δεν έχει γίνει […]
Διαβάστε το στο irafina.gr