Μίνα Ορφανού: «Μου έστελναν αισχρά μηνύματα, δεν υπερασπίστηκα τον Πέτρο Φιλιππίδη»
13:06 - 17/10/2021
Στο Open Weekend βρέθηκε καλεσμένη η Μίνα Ορφανού κι η Ελένη Τσολάκη την ρώτησε για τις δηλώσεις που είχε κάνει […]
The post Μίνα Ορφανού: «Μου έστελναν αισχρά μηνύματα, δεν υπερασπίστηκα τον Πέτρο Φιλιππίδη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μίνα Ορφανού: «Από εκεί ξεκίνησε ο πόλεμος ότι υπερασπίστηκα τον Πέτρο Φιλιππίδη»
Η Μίνα Ορφανού για τα αισχρά μηνύματα που δέχθηκε μετά από τις δηλώσεις της. Στο Open Weekend και στην Ελένη Τσολάκη μίλησε η Μίνα Ορφανού για τις δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη, που προκάλεσαν αντιδράσεις. Η Μίνα Ορφανού χαρακτηριστικά δήλωσε: “Δεν υπερασπίστηκα τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν είμαι νόμος και δεν έχει γίνει ακόμα η ... Περισσότερα
To άρθρο Μίνα Ορφανού: «Από εκεί ξεκίνησε ο πόλεμος ότι υπερασπίστηκα τον Πέτρο Φιλιππίδη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜίνα Ορφανού – «Μου έστειλαν αισχρά μηνύματα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»
Η Μίνα Ορφανού μίλησε για όλα
Διαβάστε το στο in.grΜίνα Ορφανού – «Μου έστειλαν αισχρά μηνύματα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»
Η Μίνα Ορφανού μίλησε για όλα
Διαβάστε το στο tanea.grΟρφανού: Μου έστειλαν αισχρά μηνύματα, δεν υπερασπίστηκα τον Πέτρο Φιλιππίδη
Για το θέμα που προέκυψε αναφορικά με τις δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του OPEN η Μίνα Ορφανίδου. «Δεν υπερασπίστηκα τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν είμαι νόμος και δεν έχει γίνει ακόμα η δίκη, οπότε κανείς δεν μπορεί να έχει μια γενική άποψη εξ΄ολοκλήρου. Σε εμένα φέρθηκε πολύ καλά και κρατώ αυτό το κομμάτι. Από εκεί και πέρα για ότι έγινε, έχει να κάνει ο νόμος. Από εκεί ξεκίνησε όλος ο πόλεμος ότι υπερασπίστηκα τον Πέτρο, δεν υπερασπίζομαι το έγκλημα. Κράτησα τα καλά στοιχεία από έναν άνθρωπο, αυτή είναι η άποψή μου και την υποστηρίζω. Μου έστειλαν πολύ αισχρά μηνύματα παντού και δεν θα έπρεπε. Δεν υπήρχε λόγος, δεν έβλαψα κάποιον κι ούτε υπερασπίστηκα κάποι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜίνα Ορφανού: «Μου έστειλαν αισχρά μηνύματα, δεν υπερασπίστηκα τον Πέτρο Φιλιππίδη, κράτησα τα καλά στοιχεία από έναν άνθρωπο»
Η Μίνα Ορφανού χαρακτηριστικά δήλωσε: «Δεν υπερασπίστηκα τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν είμαι νόμος και δεν έχει γίνει ακόμα η δίκη, οπότε κανείς δεν μπορεί να έχει μια γενική άποψη εξ΄ολοκλήρου. Σε εμένα φέρθηκε πολύ καλά και κρατώ αυτό το κομμάτι. Από εκεί και πέρα για ότι έγινε, έχει να κάνει ο νόμος. Από εκεί ξεκίνησε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜίνα Ορφανού: «Δεν υπερασπίστηκα τον Πέτρο Φιλιππίδη – Είμαι πάντα με το θύμα» (Video)
Διευκρινίσεις για παλαιότερες δηλώσεις της που αφορούν στον Πέτρο Φιλιππίδη έδωσε η Μίνα Ορφανού.
Διαβάστε το στο topontiki.grΜίνα Ορφανού: Μου έστειλαν αισχρά μηνύματα, δεν υπερασπίστηκα τον Πέτρο Φιλιππίδη
https://www.spoilers.gr/mina-orfanoy-moy-esteilan-aischra-minymata-den-yperaspistika-ton-petro-filippidi/ Μίνα Ορφανού: «Μου έστειλαν αισχρά μηνύματα, δεν υπερασπίστηκα τον Πέτρο Φιλιππίδη» Στο Open Weekend βρέθηκε καλεσμένη η Μίνα Ορφανού. Kαι η Ελένη Τσολάκη την...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μίνα Ορφανού: Μου έστειλαν αισχρά μηνύματα, δεν υπερασπίστηκα τον Πέτρο Φιλιππίδη
Διαβάστε το στο spoilersΜίνα Ορφανού: «Από εκεί ξεκίνησε ο πόλεμος ότι υπερασπίστηκα τον Πέτρο Φιλιππίδη»
Η Μίνα Ορφανού για τα αισχρά μηνύματα που δέχθηκε μετά από τις δηλώσεις της. Στο Open Weekend και στην Ελένη Τσολάκη μίλησε η Μίνα Ορφανού για τις δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη, που προκάλεσαν αντιδράσεις. Η Μίνα Ορφανού χαρακτηριστικά δήλωσε: “Δεν υπερασπίστηκα τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν είμαι νόμος και δεν έχει γίνει ακόμα η δίκη, οπότε […]
Διαβάστε το στο dete.grΜίνα Ορφανού: «Μου έστειλαν αισχρά μηνύματα, δεν υπερασπίστηκα τον Πέτρο Φιλιππίδη» (video)
"Από εκεί ξεκίνησε όλος ο πόλεμος ότι υπερασπίστηκα τον Πέτρο, δεν υπερασπίζομαι το έγκλημα. Κράτησα τα καλά στοιχεία από έναν άνθρωπο, αυτή είναι η άποψή μου και την υποστηρίζω"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr