Γιάννης Τσιμιτσέλης – «Όταν ήρθε η Γερονικολού στην εκπομπή μου την έφερα σε δύσκολη θέση»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Τσιμιτσέλης για Κατερίνα Γερονικολού: «Την έφερα σε δύσκολη θέση, όταν...»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το πρωί της Κυριακής...
Διαβάστε το στο ZouglaΓιάννης Τσιμιτσέλης για Κατερίνα Γερονικολού: «Την έφερα σε δύσκολη θέση, όταν...»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το πρωί της Κυριακής, ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πιο αμήχανη στιγμή...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιάννης Τσιμιτσέλης για Κατερίνα Γερονικολού: «Την έφερα σε δύσκολη θέση, όταν ήρθε στην εκπομπή»
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν ο σημερινός καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε στη Σίσσυ
To άρθρο Γιάννης Τσιμιτσέλης για Κατερίνα Γερονικολού: «Την έφερα σε δύσκολη θέση, όταν ήρθε στην εκπομπή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓιάννης Τσιμιτσέλης για Κατερίνα Γερονικολού: «Την έφερα σε δύσκολη θέση, όταν ήρθε στην εκπομπή»
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν ο σημερινός καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για τη στιγμή που έφερε σε δύσκολη θέση την Κατερίνα Γερονικολού. Αυτό συνέβη σε γύρισμα για την εκπομπή του, Fishy, όπου η σύντροφός του ήταν η συνεντευξιαζόμενη και τις έκανε… δύσκολες ερωτήσεις. «Ήταν περίεργο να κάνω ερωτήσεις στην […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤσιμιτσέλης για Γερονικολού: «Την έφερα σε δύσκολη θέση όταν ήρθε στην εκπομπή» (vid)
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για τη στιγμή που έφερε σε δύσκολη θέση την Κατερίνα Γερονικολού. Αυτό συνέβη σε γύρισμα για...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τσιμιτσέλης για Γερονικολού: «Την έφερα σε δύσκολη θέση όταν ήρθε στην εκπομπή» (vid)
Διαβάστε το στο spoilersΓιάννης Τσιμιτσέλης: Όταν ήρθε η Γερονικολού στην εκπομπή μου την έφερα σε δύσκολη θέση
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλά για το παιδί του και την σύντροφό του, Κατερίνα ΓερονικολούΣτην εκπομπή και στην παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης και μίλησε για την οικογένεια του, την εκπομπή του και το «ερωτικό» του παρελθόν με την Σίσσυ Χρηστίδου Οι δυο τους θυμήθηκαν την κινηματογραφική τους συνεργασία στην ταινία «Μόλις Χώρισα». «Πάντα ζητάω από το συνεργείο να βγαίνει έξω στις σκηνές φιλιού για να αισθάνεται άνετα η παρτενέρ μου», είπε ο ηθοποιός, ενώ η παρουσιάστρια θυμήθηκε πόσα αμήχανα είχε νοιώσει στις σκηνές που φιλιόταν με τον Τσιμιτσέλη «Ήμουν και πολύ έγκυος στην ταινία», είπε γελώντας. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη στιγμή που
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr