Γιαννακόπουλος: «Θέλω να κατακτήσω την Premier League ως προπονητής»
10:40 - 17/10/2021
Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε βρετανικό Μέσο, το όνειρό του να κατακτήσει τον τίτλο της Premier League, ως προπονητής.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιαννακόπουλος: Να πάρω πρωτάθλημα στη Premier League ως προπονητής
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε το όνειρό του
Διαβάστε το στο aek365.comΓιαννακόπουλος: «Θέλω να κατακτήσω την Πρέμιερ Λιγκ ως προπονητής»
Για τα… προπονητικά όνειρά του μίλησε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος αποκαλύπτοντας τον στόχο του να κατακτήσει τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ ως προπονητής. «Η φιλοδοξία μου είναι κάποια στιγμή να γίνω πρωταθλητής στην Αγγλία, να κοουτσάρω παίκτες υψηλού επιπέδου και να κατακτήσω τίτλο στο Νησί» είπε ο παλαίμαχος άσος μιλώντας στο planetfootball για τις φιλοδοξίες του. […]
The post Γιαννακόπουλος: «Θέλω να κατακτήσω την Πρέμιερ Λιγκ ως προπονητής» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΓιαννακόπουλος: Θέλω σαν προπονητής να κατακτήσω την Premier – Σταθμός στην καριέρα μου το Euro 2004
Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μίλησε για το πέρασμα του από την Μπόλτον, αποκάλυψε το προπονητικό του όνειρο και αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του Euro 2004.
Γιώργος Διπλοΐδης για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΓιαννακόπουλος – «Θέλω να γίνω πρωταθλητής στην Αγγλία»
O Στέλιος Γιαννακόπουλος σε συνέντευξη του μίλησε για τα όνειρα του στην προπονητική, ενώ δήλωσε πως θέλει να κατακτήσει την Premier League.
Διαβάστε το στο to10.gr