Χρήστος Λούλης: «Δηλαδή αν είσαι αυθεντία, πρέπει να μου πιάσεις τον κ…ο;»
08:44 - 17/10/2021
Για το ελληνικό #Me Too κι όσα είδαν το φως της δημοσιότητας μίλησε ο Χρήστος Λούλης στο Gala και στον […]
The post Χρήστος Λούλης: «Δηλαδή αν είσαι αυθεντία, πρέπει να μου πιάσεις τον κ…ο;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρήστος Λούλης – «Αν είσαι αυθεντία, πρέπει να μου πιάσεις τον κ…ο; »
Χείμαρρος ο Χρήστος Λούλης σε πρόσφατη συνέντευξη του
Διαβάστε το στο in.grΧρήστος Λούλης: Δηλαδή, αν είσαι αυθεντία, πρέπει να μου πιάσεις τον κ…ο;
Ποια είναι η θέση σου για το #Me Too στο θέατρο; Είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλους τους ανθρώπους που βγήκαν μπροστά και μίλησαν. Νιώθω ότι πέρασε η εποχή των γκουρού που οι νέοι άνθρωποι φοβούνταν ακόμα και την σκιά τους και δεν έβγαιναν ποτέ να πουν τίποτα. Γενικά, δεν πιστεύω στις αυθεντίες. Δηλαδή, αν είσαι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΧρήστος Λούλης – «Αν είσαι αυθεντία, πρέπει να μου πιάσεις τον κ…ο; »
Χείμαρρος ο Χρήστος Λούλης σε πρόσφατη συνέντευξή του
Διαβάστε το στο to10.grΧρήστος Λούλης – «Αν είσαι αυθεντία, πρέπει να μου πιάσεις τον κ…ο; »
Για το ελληνικό #Me Too και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου μίλησε ο Χρήστος Λούλης στο περιοδικό Gala και στον Κώστα Μπουρούση. Ποια είναι η θέση σου για το #Me Too στο θέατρο; Είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλους τους ανθρώπους που βγήκαν μπροστά και μίλησαν. Νιώθω ότι πέρασε η εποχή των γκουρού που οι […]
Διαβάστε το στο larisanew.gr