Τζένη Μπότση: «Κατηγορούμαστε ότι είπαμε ψέματα»

08:32 - 17/10/2021

Στην Real L!fe και στην Κορύνα Μανταγάρη παραχώρησε συνέντευξη η Τζένη Μπότση και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για το ελληνικό […] The post Τζένη Μπότση: «Κατηγορούμαστε ότι είπαμε ψέματα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζένη Μπότση: «Κατηγορούμαστε ότι όλες είμαστε ψεύτρες»

Όσα εξομολογήθηκε η Τζένη Μπότση. Η Τζένη Μπότση μίλησε στην Real L!fe και στην Κορύνα Μανταγάρη για το ελληνικό #Me Too και τις καταγγελίες που έγιναν. Δηλαδή η μητρότητα σε ώθησε να μιλήσεις; Νομίζω, ότι αν δεν μιλούσε η Σοφία Μπεκατώρου, μπορεί να μην είχα μιλήσει ακόμα. Για εμένα αυτές οι γυναίκες, με τις οποίες ... Περισσότερα To άρθρο Τζένη Μπότση: «Κατηγορούμαστε ότι όλες είμαστε ψεύτρες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τζένη Μπότση για το #ΜeToo: "Κατηγορούμαστε ότι όλα αυτά που είπαμε είναι ψέματα, ότι είμαστε όλες ψεύτρες"

Όλα όσα δήλωσε η Τζένη Μπότση για το ελληνικό #MeToo

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Τ.Μπότση: «Κατηγορούμαστε ότι όλα αυτά που είπαμε είναι ψέματα - Εμείς ελευθερωθήκαμε»

Η Τζένη Μπότση, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, αναφέρθηκε στο ελληνικό #MeToo και στις καταγγελίες που έγιναν στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης. Η ηθοποιός επεσήμανε, μεταξύ άλλων, πως υπήρξε ένα πολύ μεγάλο διάστημα, κατά το οποίο λάμβανε μηνύματα από τον κόσμο και έκλαιγε. «Νομίζω, ότι αν δεν μιλούσε η Σοφία Μπεκατώρου, μπορεί να μην είχα μιλήσει ακόμα. Για εμένα αυτές οι γυναίκες, με τις οποίες μιλάμε αλλά λόγω κορωνοϊού δεν έχουμε καταφέρει να συναντηθούμε όλες μαζί, μου δίνουν μεγάλη δύναμη. Έχουμε πει πολλά προσωπικά πράγματα. Δεν έχω γνωρίσει ούτε την Λουκία Μιχαλά, που έχει το ίδιο επώνυμο με τον άντρα μου, όμως μιλάμε συνεχώς στο τηλέφωνο» είπε και συμπλήρωσε: «Έχουμε κάνει κα

Διαβάστε το στο pronews.gr

Τζένη Μπότση για το #ΜeToo: “Κατηγορούμαστε ότι όλα αυτά που είπαμε είναι ψέματα, ότι είμαστε όλες ψεύτρες”

Στην εφημερίδα Real Life και τη δημοσιογράφο Κορίνα Μανταγάρη μίλησε η Τζένη Μπότση. Η αγαπημένη ηθοποιός που ήταν από τις πρώτες που κατήγγειλαν τα άσχημα περισταστικά που έχει βιώσει στην επαγγελματική της πορεία με αφορμή την εκκίνηση του ελληνικού #MeToo μίλησε για τα περισταστικό που άλλαξε τη ζωή της. Για τον ερχομό της κόρης της […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε