Κώστας Κεντέρης: «Δεν έφυγα ποτέ από τα στάδια, είμαι ο ίδιος άνθρωπος»
08:00 - 17/10/2021
Ο «γιος του ανέμου», αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, μιλά στο protothema.ge με αφορμή την σπάνια δημόσια εμφάνισή του στη Χίο, για να τιμήσει το έργο του πατέρα Αντώνιου και της Κιβωτού - Τι λέει για τα γεγονότα του 2004, την επιλογή του να αποσυρθεί από την επικαιρότητα και την ήρεμη οικογενειακή ζωή του στα Ζαγοροχώρια
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Κεντέρης: «Δεν έφυγα ποτέ από τα στάδια, είμαι ο ίδιος άνθρωπος»
Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο «Γιός του Ανέμου» και αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης στη Χίο, δέκα χρόνια μετά την αθώωσή του από την ελληνική Δικαιοσύνη και τον δικαστικό διακανονισμό με την IAAF για το σκάνδαλο του αντιντόπινγκ που στιγμάτισε τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Ο σπουδαίος αθλητής του στίβου, ο οποίος […]
The post Κώστας Κεντέρης: «Δεν έφυγα ποτέ από τα στάδια, είμαι ο ίδιος άνθρωπος» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΚώστας Κεντέρης: «Δεν έφυγα ποτέ από τα στάδια, είμαι ο ίδιος άνθρωπος»
Ο «γιος του ανέμου», αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, μιλά στο protothema.gr με αφορμή την σπάνια δημόσια εμφάνισή του στη Χίο, για να τιμήσει το έργο του πατέρα Αντώνιου και της Κιβωτού – Τι λέει για τα γεγονότα του 2004, την επιλογή του να αποσυρθεί από την επικαιρότητα και την ήρεμη οικογενειακή ζωή του στα Ζαγοροχώρια Μια σπάνια δημόσια […]
The post Κώστας Κεντέρης: «Δεν έφυγα ποτέ από τα στάδια, είμαι ο ίδιος άνθρωπος» appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε το στο lamiafm1.gr