Συγκινεί ο Σταύρος Νικολαΐδης: «Όλα τα μωρά που χάσαμε έχουν ενσωματωθεί στην ψυχή του γιου μας»
18:22 - 16/10/2021
Στον καναπέ της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» βρέθηκε ο Σταύρος Νικολαϊδης, το μεσημέρι του Σαββάτου, προκειμένου να συναντήσει τη Νικολέττα Ράλλη […]
The post Συγκινεί ο Σταύρος Νικολαΐδης: «Όλα τα μωρά που χάσαμε έχουν ενσωματωθεί στην ψυχή του γιου μας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταύρος Νικολαΐδης: Όλα τα μωρά που χάσαμε έχουν ενσωματωθεί στον γιο μας
Ο ηθοποιός μίλησε για τον γιο του καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τη σύζυγό του μέχρι εκείνος να έρθει στη ζωή
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣυγκλονίζει γνωστός ηθοποιός – Όλες αυτές οι ψυχούλες που χάσαμε έχουν ενσωματωθεί στον Θάνο μας
Ο Σταύρος Νικολαϊδης μίλησε για τον πατρότητα
Διαβάστε το στο in.grΣταύρος Νικολαΐδης: Όλα τα μωρά που χάσαμε έχουν ενσωματωθεί στον γιο μας
Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» βρέθηκε σήμερα ο Σταύρος Νικολαΐδης.
Διαβάστε το στο thebest.grΣυγκλονίζει ο Σταύρος Νικολαΐδης: «Όλα τα μωρά που χάσαμε έχουν ενσωματωθεί στην ψυχή του γιου μας» (vid)
O Σταύρος Νικολαΐδης παραδέχθηκε πως «είμαι ένας πολύ ενεργός πατέρας. Ήμουν πολύ συνειδητοποιημένος, ήθελα πολύ να έχω παιδί και για αυτό θέλω να χαρώ κάθε στιγμή των πρώτων του χρόνων οι οποίες περνούν και δεν ξαναγυρίζουν». «Δόξα τον Θεό σήμερα λέμε ότι όλες αυτές οι ψυχούλες που χάσαμε έχουν ενσωματωθεί στην ψυχούλα του Θάνου που […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣταύρος Νικολαΐδης: «Όλα τα μωρά που χάσαμε έχουν ενσωματωθεί στην ψυχή του γιου μας» (Video)
Αυτό είναι Σαββατοκύριακο: Στην εκπομπή του OPEN ήταν καλεσμένος αυτό το Σάββατο (16/10) ο Σταύρος Νικολαΐδης.
Διαβάστε το στο mothersblog.grΣταύρος Νικολαΐδης: Όλα τα μωρά που χάσαμε έχουν ενσωματωθεί στον γιο μας
| 16 Οκτωβρίου 2021 21:09 Όσα δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός Ο γνωστός ηθοποιός, Σταύρος Νικολαΐδης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο». Ο γνωστός ηθοποιός...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σταύρος Νικολαΐδης: Όλα τα μωρά που χάσαμε έχουν ενσωματωθεί στον γιο μας
Διαβάστε το στο spoilersΣυγκλονίζει γνωστός ηθοποιός – «Όλες αυτές οι ψυχούλες που χάσαμε έχουν ενσωματωθεί στον Θάνο μας»
Γνωστός ηθοποίος μίλησε στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» και αναφέρθηκε στις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να καταφέρουν να κάνουν το γιο τους.
Διαβάστε το στο to10.gr