Ζβέρεφ: «Πονάει γιατί ήξερα ότι μετά την ήττα του Στέφανου ήμουνα το φαβορί»
10:22 - 16/10/2021
Ότι έχασε την ευκαιρία να κερδίσει το τουρνουά του Indian Wells μετά τον αποκλεισμό του Τσιτσιπά, παραδέχθηκε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. «Σήμερα δεν ήταν πραγματικά η μέρα μου, για να είμαι…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζβέρεφ: «Πονάει γιατί ήξερα ότι μετά την ήττα του Τσιτσιπά ήμουνα φαβορί»
Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης Αλεξάντερ Ζβέρεφ παραδέχτηκε ότι έχασε την ευκαιρία να κερδίσει το τουρνουά του Indian Wells μετά την αναπάντεχη ήττα του στον προημιτελικό από τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ. Ο Ζβέρεφ, ο οποίος είχε στόχο να κερδίσει τον τρίτο του τίτλο ATP Masters 1000 της σεζόν, έχασε με 4-6, 6-3, 7-6 (3), στην έρημο της ... Περισσότερα
To άρθρο Ζβέρεφ: «Πονάει γιατί ήξερα ότι μετά την ήττα του Τσιτσιπά ήμουνα φαβορί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΖβέρεφ: «Αυτή η ήττα πονάει γιατί ήξερα ότι ήμουν το φαβορί»
Απογοητευμένος είναι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ μετά τον αποκλεισμό του από το τουρνουά του Indian Wells καθώς ηττήθηκε από τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ.Μεγάλη ευκαιρία να προσθέσει ακόμα έναν τίτλο στην τροπαιοθήκη του έχασε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, καθώς ηττήθηκε στον προημιτελικό από τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ και αποκλείστηκε από το τουρνουά του Indian Wells. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο έχασε τον αγώνα με 4-6, 6-3, 7-6 (3), και κατ’ επέκταση την ευκαιρία να κατακτήσει τον τρίτο του τίτλο ATP Masters 1000 της φετινής σεζόν. Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, μίλησε στους δημοσιογράφους και τόνισε ότι δεδομένου του αποκλεισμού του Στέφανου Τσιτσιπά ήταν μία μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο να φτάσει μέχρ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΖβέρεφ – «Πονάει γιατί ήξερα ότι μετά την ήττα του Στέφανου ήμουν φαβορί»
Απογοητευμένος ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θεωρεί ότι έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία...
Διαβάστε το στο to10.gr