Κρατερός Κατσούλης: «Διαψεύδω το δημοσίευμα περί σχέσης με συνεργάτιδά μου»
18:00 - 15/10/2021
Ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 όπου και έδωσε ένα τέλος στις φήμες
To άρθρο Κρατερός Κατσούλης: «Διαψεύδω το δημοσίευμα περί σχέσης με συνεργάτιδά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κρατερός Κατσούλης: Διαψεύδω το δημοσίευμα περί σχέσης με συνεργάτιδά μου
Τις τελευταίες ώρες μάλιστα κυκλοφόρησε δημοσίευμα το οποίο θέλει τον ηθοποιό να βρίσκεται σε νέα σχέση και μάλιστα με στενή του συνεργάτιδα η οποία δεν βρίσκεται στον χώρο της υποκριτικής.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΚρατερός Κατσούλης – «Δεν έχω σχέση με συνεργάτιδά μου»
Τις τελευταίες ώρες μάλιστα κυκλοφόρησε δημοσίευμα το οποίο θέλει τον ηθοποιό να βρίσκεται σε νέα σχέση και μάλιστα με στενή του συνεργάτιδα η οποία δεν βρίσκεται στον χώρο της υποκριτικής.
Διαβάστε το στο in.grΚρατερός Κατσούλης: Διαψεύδει δημοσιεύματα περί σχέσης με συνεργάτιδα του και της ζήτησε δημόσια συγγνώμη
Συγγνώμη δημόσια θέλησε να ζητήσει ο Κρατερός Κατσούλης από την συνεργάτιδα του, Μαρία Πασχαλίδου, η οποία κάνει το μάθημα pilates στο Modus Vivedi. Ο λόγος που ο ηθοποιός προέβη στην συγκεκριμένη κίνηση στον «αέρα» της εκπομπής Στούντιο 4 της ΕΡΤ, όπου βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής ήταν ένα δημοσίευμα το οποίο τον ήθελε να έχει σχέση μαζί της, μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Καραβάτου. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη μιας και είμαστε ζωντανά. Σήμερα το πρωί ενημερώθηκα από συνεργάτιδα μου ότι ξαφνικά έχει βγει ένα δημοσίευμα το οποίο είναι απόλυτα ψευδές αλλά τάραξε την οικογένειά της γυναίκας. Το δημοσίευμα λέει ότι είμαστε μαζί και ότι αυτή είναι η καινούργια μου σχέση και ε
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚρατερός Κατσούλης: «Το πρόβλημα της υγείας μου επηρέασε τις αποφάσεις μου»
Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Κρατερός Κατσούλης το απόγευμα της Παρασκευής προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον […]
The post Κρατερός Κατσούλης: «Το πρόβλημα της υγείας μου επηρέασε τις αποφάσεις μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚρατερός Κατσούλης: Τι απάντησε σε δημοσίευμα ότι έχει σχέση με τη Μαρία Πασχαλίδου [video]
Τι απάντησε ο Κρατερός Κατσούλης σε δημοσίευμα ότι έχει σχέση με τη συνεργάτιδα του, Μαρία Πασχαλίδου; Κατακεραύνωσε clickbait δημοσίευμα σε site ο Κρατερός Κατσούλης. Την ζωντανή μετάδοση του Στούντιο 4 θέλησε να εκμεταλλευτεί ο Κρατερός Κατσούλης, μεταξύ άλλων, το απόγευμα της Παρασκευής προκειμένου να αποκαταστήσει την αλήθεια που αφορά στην προσωπική του ζωή. Ο λόγος […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Κρατερός Κατσούλης: Τι απάντησε σε δημοσίευμα ότι έχει σχέση με τη Μαρία Πασχαλίδου [video].
Διαβάστε το στο fimes.grΚατσούλης: «Διαψεύδω το δημοσίευμα περί σχέσης με συνεργάτιδά μου»
Μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου
Διαβάστε το στο ekriti.grΟ Κρατερός Κατσούλης διαψεύδει δημοσίευμα για την προσωπική του ζωή
Την ζωντανή μετάδοση του Στούντιο 4 θέλησε να εκμεταλλευτεί ο Κρατερός Κατσούλης, μεταξύ άλλων, το απόγευμα της Παρασκευής προκειμένου να αποκαταστήσει την αλήθεια που αφορά στην προσωπική του ζωή. Ο λόγος ήταν ένα δημοσίευμα που κυκλοφόρησε το ίδιο πρωινό και τον ήθελε να βρίσκεται σε σχέση με συνεργάτιδα του. Πιο συγκεκριμένα, ο Κρατερός Κατσούλης τόνισε […]
Διαβάστε το στο dete.gr