Νέλλη Γκίνη: «Έκλεισε την πόρτα και άρχισε να με κυνηγάει, έκανα καιρό να συνέλθω»
10:54 - 15/10/2021
Η Νέλλη Γκίνη μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τη Χριστίνα Πατσιώκα για το παιδί που μεγάλωσε μόνη της, […]
The post Νέλλη Γκίνη: «Έκλεισε την πόρτα και άρχισε να με κυνηγάει, έκανα καιρό να συνέλθω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νέλλη Γκίνη: Έκλεισε την πόρτα και άρχισε να με κυνηγάει, έκανα καιρό να συνέλθω
«Δεν με εξέπληξαν οι καταγγελίες. Είναι κοινό μυστικό», λέει η Νέλλη Γκίνη για το ελληνικό metoo.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΝέλλη Γκίνη: «Έκλεισε την πόρτα και άρχισε να με κυνηγάει – Έκανα καιρό να συνέλθω»
Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και τη Χριστίνα Πατσιώκα, μίλησε η Νέλλη Γκίνη, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο παιδί που μεγάλωσε μόνη της, τους δύο γάμους της που κράτησαν μικρό χρονικό διάστημα, αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει βιώσει. «Ξεκίνησα στα 12 μου από το παιδικό θέατρο. Ο πατέρας μου με πήγε και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝέλλη Γκίνη για σεξουαλική παρενόχληση: «Έκλεισε την πόρτα και άρχισε να με κυνηγάει - Μου πήρε καιρό να συνέλθω»
Η ηθοποιός Νέλλη Γκίνη μίλησε σε συνέντευξή της για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει βιώσει αρκετές φορές στην πορεία της καριέρας της.
Αναφερόμενη τέλος στο ελληνικό #MeToo η Νέλλη Γκίνη έκανε λόγο για «κοινό μυστικό», ενώ αποκάλυψε και προσωπικές της εμπειρίες: «Δεν με εξέπληξαν οι καταγγελίες. Είναι κοινό μυστικό. Όλοι κάπου ξέραμε, το βλέπαμε.
Δε γινόντουσαν πράγματα ακραία. Όταν ήμουν στη δραματική σχολή, στα 17, πηγαίνοντας σε μια οντισιόν, συνάντησα αυτή τη συμπεριφορά. Έκλεισε την πόρτα και με κυνηγούσε. Έκανα πολύ καιρό να συνέλθω. Από εκεί και πέρα πήρα πολύ δύναμη για αργότερα. Αρκετές φορές μου συνέβη σεξουαλική παρενόχληση. Μου έταζαν πράγματα, αλλά δεν με ενδιέφερε. Έχω χάσει σ
Διαβάστε το στο pronews.grΝέλλη Γκίνη: «Έκλεισε την πόρτα και άρχισε να με κυνηγάει, έκανα καιρό να συνέλθω»
«Δεν με εξέπληξαν οι καταγγελίες. Είναι κοινό μυστικό», λέει η Νέλλη Γκίνη για το ελληνικό metoo. Η Νέλλη Γκίνη μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τη Χριστίνα Πατσιώκα για το παιδί που μεγάλωσε μόνη της, τους δύο γάμους της που κράτησαν μικρό χρονικό διάστημα, αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει βιώσει. «Ξεκίνησα στα […]
Διαβάστε το στο irafina.gr