Τέρης Χρυσός: Στο πλευρό του Κακλαμάνης και Καρατζαφέρης

11:45 - 21/12/2019

Για τη στήριξη που δέχθηκε με αφορμή την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, στην οποία υποβλήθηκε, μίλησε ο Τέρης Χρυσός. To άρθρο Τέρης Χρυσός: Στο πλευρό του Κακλαμάνης και Καρατζαφέρης δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέρης Χρυσός: Αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Για τη στήριξη που δέχθηκε με αφορμή την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, στην οποία υποβλήθηκε, μίλησε ο Τέρης Χρυσός. Όπως είπε, “είχα μεγάλο άγχος και σ’ αυτή την περιπέτεια της ζωής που περνάω, νόμιζα ότι ήμουν μόνος. Δεν πίστευα ότι θα έχω τόσους ανθρώπους που με αγαπούν”. Ο Τέρης Χρυσός παραδέχθηκε πως ένιωσε έκπληξη όταν ο […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Lamianow.gr Τέρης Χρυσός: Στο πλευρό του Κακλαμάνης και Καρατζαφέρης Για τη στήριξη που δέχθηκε με αφορμή την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, στην οποία υποβλήθηκε, μίλησε ο Τέρης Χρυσός. Όπως είπε στην εφημερίδα “Espresso”, “είχα μεγάλο άγχος και σ’ αυτή την περιπέτεια της ζωής που περνάω, νόμιζα ότι ήμουν μόνος. Δεν πίστευα ότι θα έχω τόσους ανθρώπους που με αγαπούν”. Ο Τέρης Χρυσός παραδέχθηκε πως ένιωσε […] Τέρης Χρυσός: Στο πλευρό του Κακλαμάνης και Καρατζαφέρης Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Για τη στήριξη που δέχθηκε με αφορμή την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, στην οποία υποβλήθηκε, μίλησε ο Τέρης Χρυσός. Όπως είπε στην εφημερίδα “Espresso”, “είχα μεγάλο άγχος και σ’ αυτή την περιπέτεια της ζωής που περνάω, νόμιζα ότι ήμουν μόνος. Δεν πίστευα ότι θα έχω τόσους ανθρώπους που με αγαπούν”. Ο Τέρης Χρυσός παραδέχθηκε πως ένιωσε […] The post Τέρης Χρυσός: Στο πλευρό του Κακλαμάνης και Καρατζαφέρης appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Καιρός: Χριστούγεννα με χιόνια, καταιγίδες και σαρωτικούς ανέμους – Σε εξέλιξη η επέλαση της κακοκαιρίας «Elena»

Χριστούγεννα: Τα καλύτερα γιορτινά τρόφιμα για τα μάτια και την όραση

Τετραπλασιάστηκαν οι εξαγωγές ηλεκτρικού ρεύματος της Ελλάδας το Νοέμβριο

Ακίνητα Δημοσίου: Από αδρανή περιουσιακά στοιχεία σε μοχλούς ανάπτυξης

Εορτολόγιο: Χριστούγεννα, η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας – Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 25 Δεκεμβρίου 2024

Καιρός σήμερα: Xιόνια και πτώση της θερμοκρασίας, ανήμερα των Χριστουγέννων – Που θα βρέξει