Νίκος Πολυδερόπουλος: Η εξομολόγηση για την απομόνωσή του στη Γαύδο

18:44 - 14/10/2021

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Οκτωβρίου ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός To άρθρο Νίκος Πολυδερόπουλος: Η εξομολόγηση για την απομόνωσή του στη Γαύδο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς εξομολογείται για την απώλεια του πατέρα του

«Τα όργανά του έσβηναν ένα ένα, έφυγε στον ύπνο του», λέει ο Πάρης Σκαρτσολιάς. Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε ο Πάρης Σκαρτσολιάς, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια του πατέρα του. Πριν λίγο καιρό έχασες τον μπαμπά σου; Πώς το διαχειρίστηκες όλο αυτό; Ήταν νέος άνθρωπος, είχε μια ... Περισσότερα To άρθρο Ο Πάρης Σκαρτσολιάς εξομολογείται για την απώλεια του πατέρα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Νίκος Οικονομόπουλος: Τι ξεκαθαρίζει για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό

Τι πραγματικά συνέβη

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Αυτές είναι οι σκηνές που θα διανυκτερεύσουν στην έρημο με τις κόρες τους

Νίκος Συρίγος: «Έχω δεχτεί βρισίδια και κατάρες – Στην αρχή στενοχωριόμουν και εξοργιζόμουν, τώρα δεν με αγγίζουν»

Αναστάτωση για την Ναταλία Αργυράκη στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha: «Όχι παιδιά, γρήγορα» – Αποχώρησε από το πλατό

Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχω μετανιώσει που στενοχώρησα την Αντελίνα Βαρθακούρη, δεν έχω μετανιώσει για την στάση μου όμως»

Μάρθα Κουτουμάνου: Σε τραγική οικονομική κατάσταση – «Βιοπορίζεται από οικεία πρόσωπα», λέει ο δικηγόρος της

Johnny Logan: Ο θρύλος της Eurovision έφτασε στην Ελλάδα για πρώτη φορά – Φωτογραφίες