Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Μία απρόσμενη «εγκυμοσύνη» φέρνει αναστάτωση
17:04 - 14/10/2021
Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», o Παναγής ψάχνει για παράνομους υλοτόμους, αλλά τελικά πέφτει, μαζί με την Κατερίνα, μέσα σε μια παράνομη... παγίδα, που ξυπνάει στο πρώην ζευγάρι επικίνδυνα γλυκές μνήμες. Η Βαλέρια ψάχνει την τσάντα της Τούλας για να κλέψει τον πολυπόθητο και πολύπαθο χάρτη για τις τρούφες, ενώ ο Σάββας προσφέρεται να επιδιορθώσει τα... υδραυλικά της Κικής, κάτι που τον οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε εξορία στον καναπέ. Η Καλλιόπη νομίζει ότι ο Θεός την τιμωρεί και κάποιος της έχει κάνει μάγια, την ώρα που η Αλίκη φαίνεται να «μαγεύεται» όλο και περισσότερο από τον Κανέλλο! Μια παρεξήγηση κάνει
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Μια παρεξήγηση κάνει τους πάντες να πιστέψουν πως η Τούλα είναι έγκυος
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 – Επεισόδιο 19ο: Ο Παναγής ψάχνει για παράνομους υλοτόμους, αλλά τελικά πέφτει, μαζί με την […]
The post Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Μια παρεξήγηση κάνει τους πάντες να πιστέψουν πως η Τούλα είναι έγκυος appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr