Η Νόρα Βαλσάμη ξεκαθαρίζει για την υγεία της – «Όλοι νομίζουν ότι είμαι άρρωστη»
14:02 - 14/10/2021
Στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού μίλησε η Νόρα Βαλσάμη. Η γνωστή ηθοποιός, που μένει τα τελευταία χρόνια […]
The post Η Νόρα Βαλσάμη ξεκαθαρίζει για την υγεία της – «Όλοι νομίζουν ότι είμαι άρρωστη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νόρα Βαλσάμη: «Όλοι νομίζουν ότι είμαι άρρωστη»
Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για την ζωή της στο νησί της Σύρου, τα προβλήματα υγείας της και την καριέρα της στο θέατρο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΝόρα Βαλσάμη: «Όλοι νομίζουν ότι είμαι άρρωστη»
«Πέθαναν όλες οι φίλες μου. Μου λείπουν η Αλίκη και η Ζωή, αλλά μην μου τις θυμίζεις, δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτές», λέει η Νόρα Βαλσάμη. Στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού μίλησε η Νόρα Βαλσάμη. Η γνωστή ηθοποιός, που μένει τα τελευταία χρόνια στη Σύρο, ξεκαθάρισε...
The post Νόρα Βαλσάμη: «Όλοι νομίζουν ότι είμαι άρρωστη» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΠού βρίσκεται η Νόρα Βαλσάμη - "Όλοι νομίζουν ότι είμαι άρρωστη" [βίντεο]
Η Νόρα Βαλσάμη μαζί με τον γιο της έχουν εγκαταλείψει την Αθήνα.
Διαβάστε το στο thetoc.grΝόρα Βαλσάμη: «Όλοι νομίζουν ότι είμαι άρρωστη»
Lamianow.gr
Για τη νέα της ζωή στην Σύρο και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μίλησε η Νόρα Βαλσάμη.
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.gr