Η Μαριπόζα απαντά σε ρατσιστή follower: Ό,τι θέλω θα βάζω στο μ@@νί μου, και μαύρους και άσπρους και κίτρινους (Vid)
12:26 - 14/10/2021
Δεν σταματούν τα διαδικτυακά πειράγματα στην Έλενα Κρεμλίδου, λόγω παλιότερων δηλώσεών της πως έχει αδυναμία στους… μαύρους! Η ίδια έχει υπάρξει ζευγάρι με μελαμψούς άνδρες,...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Μαριπόζα απαντά σε ρατσιστή follower: Ό,τι θέλω θα βάζω στο μ@@νί μου, και μαύρους και άσπρους και κίτρινους (Vid)
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Μαριπόζα απαντά σε ρατσιστή: «Ό,τι θέλω θα βάζω στο μ@@@ μου, και μαύρους και άσπρους και κίτρινους»
Δεν σταματούν τα διαδικτυακά πειράγματα στην Έλενα Κρεμλίδου, λόγω παλιότερων δηλώσεών της πως έχει αδυναμία στους… μαύρους! Η ίδια έχει υπάρξει ζευγάρι με μελαμψούς άνδρες, γεγονός που μέχρι σήμερα προκαλεί και αρνητικά σχόλια που θίγουν την προσωπικότητά της. Ένα τέτοιο σχόλιο κλήθηκε να αντιμετωπίσει και μερικές ώρες πριν στο instagram, αποφασίζοντας όμως αυτή τη φορά […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣοκάρει η Μαριπόζα – «Ο,τι θέλω θα βάζω στο μ@#νί μου. Και μαύρους και άσπρους…» (vid)
Καυστική η Έλενα Κρεμλίδου!
Διαβάστε το στο to10.gr