Κώστας Αντετοκούνμπο: «Πρότυπά μου οι Γιάννης και Θανάσης»
09:44 - 14/10/2021
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε σε μέσο του Ισραήλ ενόψει του αγώνα με την Μακάμπι (14/10, 21:00) και αναφέρθηκε στο καλό του ξεκίνημα, στα αδέρφια του, το ΝΒΑ ενώ απάντησε και στο δίλημμα «Γιάννης ή Λεμπρόν»
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Αντετοκούνμπο: «Πρότυπά μου οι Γιάννης και Θανάσης»
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε σε μέσο του Ισραήλ ενόψει του αγώνα με την Μακάμπι (14/10, 21:00) και αναφέρθηκε στο καλό του ξεκίνημα με τη φανέλα της Βιλερμπάν, στα αδέρφια του, στο ΝΒΑ ενώ απάντησε και στο δίλημμα «Γιάννης ή Λεμπρόν»
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΚώστας Αντετοκούνμπο: «Ποτέ δεν ξέραμε πότε θα ξαναφάμε»
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη-έκπληξη της Βιλερμπάν επί της Αναντολού Εφές με 75-73, για...
Διαβάστε το στο ZouglaΚώστας Αντετοκούνμπο – «Πρότυπά μου Γιάννης και Θανάσης, ελπίζω να επιστρέψω στο ΝΒΑ»
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι Γιάννης και Θανάσης είναι πρότυπά του, αναφέρθηκε στην επιλογή της Βιλερμπάν, στο ΝΒΑ, αλλά και στον ΛεΜπρόν Τζέιμς
Διαβάστε το στο in.grΚώστας Αντετοκούνμπο – «Πρότυπά μου Γιάννης και Θανάσης, ελπίζω να επιστρέψω στο ΝΒΑ»
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι Γιάννης και Θανάσης είναι πρότυπά του, αναφέρθηκε στην επιλογή της Βιλερμπάν, στο ΝΒΑ, αλλά και στον ΛεΜπρόν Τζέιμς
Διαβάστε το στο tanea.grΚώστας Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέραμε πότε θα ξαναφάμε – Πρότυπο σε όλα ο Γιάννης»
Κώστας Αντετοκούνμπο: Ο παίκτης της Βιλερμπάν μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε εκείνος κι οικογένεια του στην Ελλάδα.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚώστας Αντετοκούνμπο – «Πρότυπά μου Γιάννης και Θανάσης, ελπίζω να επιστρέψω στο ΝΒΑ»
Διαβάστε το στο tovimaΚώστας Αντετοκούνμπο: «Πρότυπά μου Γιάννης και Θανάσης, ελπίζω να επιστρέψω στο ΝΒΑ»
Κώστας Αντετοκούνμπο: «Πρότυπά μου Γιάννης και Θανάσης, ελπίζω να επιστρέψω στο ΝΒΑ»
14/10/2021
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε σε μέσο του Ισραήλ ενόψει του αποψινού (21:00) αγώνα με τη Μακάμπι και αναφέρθηκε στο καλό του ξεκίνημα με τη Βιλερμπάν, στα αδέρφια του, στο ΝΒΑ, ενώ απάντησε και στο δίλημμα «Γιάννης ή Λεμπρόν».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Sports Rabbi»:
Για το καλάθι που πέτυχε με την Εφές: «Ήταν απίθανη εμπειρία. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα. Ήταν φοβερό που βοήθησα την ομάδα να φτάσει στη νίκη. Οι φίλαθλοι μας φέρνουν τρομερή ενέργεια και είναι ό,τι ακριβώς χρειάζονται οι παίκτες για να την βγάλουν στο παρκέ».
Για το 3-0 της Βιλερμ
Διαβάστε το στο filathlos.grΚώστας Αντετοκούνμπο – «Πρότυπά μου Γιάννης και Θανάσης, ελπίζω να επιστρέψω στο ΝΒΑ»
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι Γιάννης και Θανάσης είναι πρότυπα του, αναφέρθηκε στην επιλογή της Βιλερμπάν, στο ΝΒΑ αλλά και στον ΛεΜπρόν Τζέιμς.
Διαβάστε το στο to10.gr