Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Έχω εμφανιστεί γυμνή στο θέατρο και ο πατέρας μου έκλεινε τα μάτια του
08:48 - 14/10/2021
Για τις φορές που έχει βγει γυμνή στη σκηνή και τις δυσκολίες του επαγγέλματος του ηθοποιού μίλησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. «Θεωρώ φυσιολογικό το γυμνό ημίγυμνο σώμα, θεωρώ λάθος τις ιδέες που βάζει ο καθένας στο πληκτρολόγιο στο σκοτάδι. Δεν θα μπω στη λογική αυτουνού γιατί στο σκοτάδι μέχρι εδώ που φτάσαμε έχουμε δημιουργήσει προβλήματα. Αν το απαιτεί ο ρόλος θα το βγάλω το σώμα, δεν θα το δείξουμε φάτσα φόρα για κρέας» είπε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μιλώντας στο «The 2night Show». Στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε και για τη γυμνή εμφάνισή της στο θέατρο και την αντίδραση του πατέρα της: «Έχω εμφανιστεί γυμνή στο θέατρο στα “Κόκκινα Φανάρια” και ο μακαρίτης ο πατέρας μου πόσες φορές ήρθε να με χα
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Έχω εμφανιστεί γυμνή στο θέατρο και ο πατέρας μου έκλεινε τα μάτια
Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Περνούν οι χρονιές κι από εκεί πέρα που είσαι ψηλά, κατρακυλάς» δήλωσε η ηθοποιός.
Διαβάστε το στο pagenews.grΚωνσταντίνα Μιχαήλ: Έχω εμφανιστεί γυμνή στο θέατρο και ο πατέρας μου έκλεινε τα μάτια (VIDEO)
Ειλικρινής η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε για τις ημίγυμνες φωτογραφίες του Instagram αλλά και για τη φορά που...
The post Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Έχω εμφανιστεί γυμνή στο θέατρο και ο πατέρας μου έκλεινε τα μάτια (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr