Κατερίνα Παπουτσάκη: «Τραγικό ότι βλέπουμε ξανά ακροδεξιά μορφώματα»

20:34 - 13/10/2021

«Το στηλιτεύω με κάθε κύτταρο του σώματός μου», τονίζει η Κατερίνα Παπουτσάκη.«Τα καλύτερά μας χρόνια» άγγιξαν τη δύσκολη περίοδο της επταετίας και παρουσίασαν διάφορες απόψεις που επικρατούσαν τότε στην κοινωνία. Έχει μία αντικειμενικότητα στην παρουσίαση της περιόδου στο πλαίσιο πάντα της μυθοπλασίας. Τώρα περισσότερο από ποτέ οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη για ελευθερία», τονίζει η Κατερίνα Παπουτσάκη, σε συνέντευξη την οποίαν παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό 'Στο Κόκκινο 105,5'». «Είναι τραγικό το ότι βλέπουμε ξανά να εμφανίζονται ακροδεξιά μορφώματα και το στηλιτεύω με κάθε κύτταρο του σώματός μου. Μεγάλωσα με αυτή τη λογική. Η μαμά μου είναι συνδικαλίστρια χρόνια. Έχω μεγαλώσει υπό το πρίσμα

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά