Ένταση στον αέρα του «Love it»: Ενοχλημένη η Δήμητρα Παπαδήμα – «Με πιάσατε απ’ τα μούτρα και δε μου άρεσε καθόλου»
15:32 - 13/10/2021
Μικροένταση στον αέρα του «Love it» κατά τη σύνδεση της εκπομπής με τη Δήμητρα Παπαδήμα. Η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησε τη συζήτηση με την ηθοποιό με μια αναφορά στη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στο παρελθόν αλλά αυτό δεν άρεσε καθόλου στη Δήμητρα Παπαδήμα η οποία έκανε σαφές ότι η παρουσία της στην εκπομπή γίνεται για να μιλήσει για την παράστασή της. Ο διάλογος ανάμεσα στις δύο γυναίκες: Δ.Π.: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε στο σπίτι μου σήμερα πρωί πρωί για να σας μιλήσω για την παράσταση μου «Μαρίκα Κοτοπούλη, το αγρίμι» Ι.Μ.: Θα τα πούμε βέβαια. Δ.Π.: Όχι, αυτό θα πούμε τώρα. Γι’ αυτό ήρθαμε να πούμε. Αυτά που μου ζητάτε τα έχω πει επανειλημμένως, δεν βρίσκω πια το λόγο για να τ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έξαλλη η Παπαδήμα με τη Μαλέσκου – Με πιάσατε από τα μούτρα και δεν μου άρεσε καθόλου
Η Δήμητρα Παπαδήμα έχει αναφερθεί κατά καιρούς για την σ3ξουαλική παρενόχληση που έχει υποστεί στο χώρο του θεάτρου. Πριν λίγο καιρό μάλιστα ο Γιάννης Μποσταντζόγλου...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Έξαλλη η Παπαδήμα με τη Μαλέσκου – Με πιάσατε από τα μούτρα και δεν μου άρεσε καθόλου
Διαβάστε το στο spoilers