Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σ’ αυτή την κατάσταση»

15:12 - 13/10/2021

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εξομολογήθηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο […] The post Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σ’ αυτή την κατάσταση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η ανάρτηση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει

«Τις τελευταίες μέρες ζω με υπερακουσία», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Η ανάρτηση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει

«Τις τελευταίες μέρες ζω με υπερακουσία», εξομολογήθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Διαβάστε το στο in.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αντιμέτωπη με την υπερακουσία – «Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σ’ αυτή την κατάσταση»

Αντιμέτωπη με την υπερακουσία βρίσκεται η Πηνελόπη Αναστασοπούλου το τελευταίο διάστημα και δεν γνωρίζει για πόσο καιρό ακόμα θα βρίσκεται στην συγκεκριμένη κατάσταση. Η ηθοποιός προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσω της οποίας αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ενώ θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα σε όσους κρίνουν τους άλλους «ελαφρά τη καρδία». «Τις τελευταίες μέρες ζω με υπερακουσία. Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σ’ αυτή την κατάσταση αλλά αποφάσισα να το αντιμετώπισω σαν ενός είδους super power.. Με την ευκαιρία θέλω να πω πως επειδή το “πρόβλημα” ή η ασθένεια κάποιου δεν είναι ορατή στα μάτια δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος δ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ζω με υπερακουσία, δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σ’ αυτή την κατάσταση»

«Τις τελευταίες μέρες ζω με υπερακουσία. Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σ’ αυτή την κατάσταση αλλά αποφάσισα να το αντιμετωπίσω σαν ενός είδους super power…», έγραψε αρχικά η Πηνελόπη Αναστοπούλου. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συμπλήρωσε: «Με την ευκαιρία θέλω να πω πως επειδή το «πρόβλημα» ή η ασθένεια κάποιου δεν είναι ορατή στα μάτια δεν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση» – Τι συνέβη στην ηθοποιό;

Πριν μερικές ημέρες, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε ένα μικρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, καθώς από απροσεξία To άρθρο Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση» – Τι συνέβη στην ηθοποιό; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η αποκάλυψη για την ασθένειά της - "Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση"

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σ’ αυτή την κατάσταση»

«Τις τελευταίες μέρες ζω με υπερακουσία», εξομολογήθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εξομολογήθηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό. «Τις τελευταίες μέρες ζω με υπερακουσία. Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σ’ αυτή την κατάσταση αλλά αποφάσισα να το αντιμετωπίσω σαν ενός είδους […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε