Δήμητρα Παπαδήμα: Ένταση στον αέρα της Ιωάννας Μαλέσκου – «Εγώ αυτή τη συμφωνία έκανα»
14:00 - 13/10/2021
Στον αέρα της εκπομπής “Love it βγήκε σήμερα με ζωντανή σύνδεση η Δήμητρα Παπαδήμα. Η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησε τη συζήτηση […]
The post Δήμητρα Παπαδήμα: Ένταση στον αέρα της Ιωάννας Μαλέσκου – «Εγώ αυτή τη συμφωνία έκανα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαλέσκου – Παπαδήμα: Ένταση στον αέρα – «Αυτή τη συμφωνία έκανα, δε σηκώθηκα για να…»
Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype και η παρουσιάστρια με αφορμή ένα βίντεο που είχαν προβάλλει λίγο πριν με δηλώσεις του Γιάννη Μποσταντζόγλου σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε υποστεί κάποτε η σύντροφός του, θέλησε να ρωτήσει την ηθοποιό γι΄αυτή την εμπειρία.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΔήμητρα Παπαδήμα: Ένταση στον αέρα της Ιωάννας Μαλέσκου – «Εγώ αυτή τη συμφωνία έκανα»
«Με πιάσατε από τα μούτρα και δεν μου άρεσε καθόλου», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα. Στον αέρα της εκπομπής “Love it βγήκε σήμερα με ζωντανή σύνδεση η Δήμητρα Παπαδήμα. Η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησε τη συζήτηση μεταξύ τους αναφερόμενη στα όσα είπε πρόσφατα ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε υποστεί κάποτε η σύντροφός […]
Διαβάστε το στο irafina.grΔήμητρα Παπαδήμα: Έξαλλη με την Μαλέσκου – Με πιάσατε από τα μούτρα!
Δημοσιεύθηκε: 13 Οκτωβρίου 2021 16:45 Στον αέρα της εκπομπής “Love it βγήκε σήμερα με ζωντανή σύνδεση η Δήμητρα Παπαδήμα. Η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησε τη συζήτηση...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δήμητρα Παπαδήμα: Έξαλλη με την Μαλέσκου – Με πιάσατε από τα μούτρα!
Διαβάστε το στο spoilers