Δήμητρα Παπαδήμα: Ένταση στον αέρα της Ιωάννας Μαλέσκου – «Εγώ αυτή τη συμφωνία έκανα»

14:00 - 13/10/2021

Στον αέρα της εκπομπής “Love it βγήκε σήμερα με ζωντανή σύνδεση η Δήμητρα Παπαδήμα. Η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησε τη συζήτηση […] The post Δήμητρα Παπαδήμα: Ένταση στον αέρα της Ιωάννας Μαλέσκου – «Εγώ αυτή τη συμφωνία έκανα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαλέσκου – Παπαδήμα: Ένταση στον αέρα – «Αυτή τη συμφωνία έκανα, δε σηκώθηκα για να…»

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype και η παρουσιάστρια με αφορμή ένα βίντεο που είχαν προβάλλει λίγο πριν με δηλώσεις του Γιάννη Μποσταντζόγλου σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε υποστεί κάποτε η σύντροφός του, θέλησε να ρωτήσει την ηθοποιό γι΄αυτή την εμπειρία.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Δήμητρα Παπαδήμα: Ένταση στον αέρα της Ιωάννας Μαλέσκου – «Εγώ αυτή τη συμφωνία έκανα»

«Με πιάσατε από τα μούτρα και δεν μου άρεσε καθόλου», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα. Στον αέρα της εκπομπής “Love it βγήκε σήμερα με ζωντανή σύνδεση η Δήμητρα Παπαδήμα. Η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησε τη συζήτηση μεταξύ τους αναφερόμενη στα όσα είπε πρόσφατα ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε υποστεί κάποτε η σύντροφός […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δήμητρα Παπαδήμα: Έξαλλη με την Μαλέσκου – Με πιάσατε από τα μούτρα!

Δημοσιεύθηκε: 13 Οκτωβρίου 2021 16:45 Στον αέρα της εκπομπής “Love it βγήκε σήμερα με ζωντανή σύνδεση η Δήμητρα Παπαδήμα. Η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησε τη συζήτηση... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δήμητρα Παπαδήμα: Έξαλλη με την Μαλέσκου – Με πιάσατε από τα μούτρα!

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε