Κωστής Μαραβέγιας: Η ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του Τόνια Σωτηροπούλου και το μήνυμά του για τα ομόφυλα ζευγάρια
11:46 - 13/10/2021
Λίγα 24ωρα μετά τον γάμο του Κωστή Μαραβέγια και της Τόνιας Σωτηροπούλου στην Ύδρα, ο γαμπρός δεν μπόρεσε να μην εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για την αποδοχή του κόσμου. Αν και το ζευγάρι παντρεύτηκε τη Δευτέρα σε κλειστό κύκλο με μόλις δέκα άτομα να δίνουν το «παρών», την επόμενη του γάμου, έδειξαν μικρά στιγμιότυπα από […]
The post Κωστής Μαραβέγιας: Η ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του Τόνια Σωτηροπούλου και το μήνυμά του για τα ομόφυλα ζευγάρια appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωστής Μαραβέγιας: Η δημόσια εκδήλωση αγάπης στην Τόνια Σωτηροπούλου μετά το γάμο
O Κωστής Μαραβέγιας παντρεύτηκε τη Δευτέρα σε ξενοδοχείο της Ύδρας την εκλεκτή της καρδιάς του, Τόνια Σωτηροπούλου. Λίγες ώρες μετά τον πολιτικό γάμο ο γνωστός τραγουδοποιος θέλησε να πει ένα δημόσιο ευχαριστώ, μέσω Instagram, σε όσους του ευχήθηκαν και μίλησε με τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του. «Τόνια, υπέροχη σύζυγε μου πια, εδώ μπροστά στον κόσμο και δημόσια, σαν ένας ρομαντικός ταπεινός ινφλούενσερ, υπόσχομαι να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να είσαι ευτυχισμένη. Θα προστατεύω την ελευθερία σου, την ανεξαρτησία σου και το άναρχο πνεύμα σου που πρώτο ερωτεύτηκα, θα είμαι δίπλα σου και θα γιορτάζω κάθε στιγμή τη συνάντησή μας. Χωρίς καμία ταύτιση, χωρίς καμία κτητικότητα, μόνο με
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚωστής Μαραβέγιας: Η τρυφερή φωτογραφία με το φιλί στην Τόνια Σωτηροπούλου και η εξομολόγηση
Η αναρτησή του: «Δεν θυμάμαι να έχω λάβει ποτέ στη ζωή μου τόσα πολλά μηνύματα, τόσες πολλές ευχές, με καμία αφορμή για καμία γιορτή, για καμία συναυλία, για κανένα βραβείο ή κατάκτηση. Δεν το περίμενα. Με συγκινεί, με γεμίζει χαρά κι ελπίδα, η εκδήλωση αγάπης φίλων, γνωστών κι αγνώστων για μια πράξη επίσης εκδήλωσης […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr