Μίνα Ορφανού: Mια ζωή στον χώρο έβλεπα κορίτσια 20 ετών με εξηντάρηδες ηθοποιούς
09:36 - 13/10/2021
«Παρά τις καταγγελίες, η άποψή μου για τον Φιλιππίδη παραμένει καλή», λέει η ηθοποιός
Το άρθρο Μίνα Ορφανού: Mια ζωή στον χώρο έβλεπα κορίτσια 20 ετών με εξηντάρηδες ηθοποιούς εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μίνα Ορφανού: Mια ζωή στο χώρο έβλεπα κορίτσια 20 ετών με εξηντάρηδες ηθοποιούς
Η Μίνα Ορφανού μίλησε στην εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, τονίζοντας πως...
The post Μίνα Ορφανού: Mια ζωή στο χώρο έβλεπα κορίτσια 20 ετών με εξηντάρηδες ηθοποιούς appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.grΜίνα Ορφανού: Mια ζωή στον χώρο έβλεπα κορίτσια 20 ετών με εξηντάρηδες ηθοποιούς
«Παρά τις καταγγελίες, η άποψή μου για τον Φιλιππίδη παραμένει καλή», λέει η ηθοποιός Η Μίνα Ορφανού μίλησε στην εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, τονίζοντας πως παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει, η άποψή της παραμένει καλή. «Αυτή την εποχή ασχολούμαι με το terrarium, είναι ένα οικοσύστημα φυτών μέσα σε γυάλα. Όταν δουλεύω, θέλω να αμείβομαι, […]
The post Μίνα Ορφανού: Mια ζωή στον χώρο έβλεπα κορίτσια 20 ετών με εξηντάρηδες ηθοποιούς appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr